“Oyuncular art niyetli”

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay, Kasımpaşa-Beşiktaş maçının ardından yayıncı kuruluşa bir açıklama yaptı. Atalay, karşılaşmadaki hakem kararlarıyla ilgili eleştirilerini dile getirdi.

Kasımpaşalı Ryan Donk’un sahadaki ikinci topu Hugo Almeida’nın ayağaındaki topa atmasıyle ilgili konuşan Deniz Atalay, “Bugün bizim üzerinde durduğumuz konu 30. dakikada maçın bitmiş olması. 30. dakikada niyet kötü. Markus hocanın bazı pozisyonlarda üzerinde durduğu konu var, oyuncuların niyetini sorguluyor. Burada Kasımpaşalı oyuncunun art niyetli olduğu gözüküyor. Maç esnasında saydık 10 saniye top elinde geziyor, saha içerisinde pozisyonu kovalıyor. Hakem hocalarının hepsinden gerekli yorumları aldık. Haklı olduğumuza inanıyoruz. MHK Başkanımız bizim camiamızdan bir ağabeyimizdir. Çok acele bir şekilde hakem ve gözlemci raporunu almadan yorum yapmasını doğru bulmuyorum. MHK Başkanı pozisyonun doğru olduğunu söylemiş. Bu arada acele davranmanın nedenini anlamadım” dedi.
Karşılaşmadaki hakem kararlarıyla ilgili eleştirilerini dile getiren siyah-beyazlı yönetici “Sahanın içinde olan olaylardan dolayı Beşiktaş camiasının duyduğu rahatsızlıkları dile getiriyoruz. Hayretler içerisina düştük. İlk goldeki taç atışının yanlış olduğunu sizler de söylediniz. İkinci goldeki ofsayt ikinci gole neden oldu. Bunlar iyi niyetli kararlar gibi değil, çok yazık. Taraftarlarımıza sakin olmalarını söylüyorum. Barış Şimşek’in geçene sene yönettiği maçlarımızda da sıkıntılar oldu. Biz konuşmuyoruz hakemlerle ilgili ama hakkımız yendiği zaman sesimiz çıkacak” diye konuştu.