Yalnız bırakmadılar

Siyah beyazlılar başkanından futbolcusuna kadar 63 kişilik bir kafileyle Trabzon’a giderek, kalecisini kötü gününde yalnız bırakmadı.
Bordo mavililer de Beşiktaş’a kendi takım otobüsünü tahsis etti.
ÖNCEKİ gün hayatını kaybeden Beşiktaş Kalecisi Tolga Zengin’in annesi Melek Zengin, dün uzun süre unutulmayacak bir törenle toprağa verildi. Trabzon’daki cenaze töreninde, Trabzonspor ve Beşiktaş kulüpleri arasında örnek bir dostluk gösterisi yaşandı.
Siyah beyazlılar, 63 kişilik bir kafileyle Trabzon’a gidip kalecilerini kötü gününde yalnız bırakmazken, bordo mavililer de kendi takım otobüsünü Beşiktaş’a tahsis etti. Ayrıca Trabzonsporlu futbolcu ve yöneticiler de önceki akşam oynadıkları Lazio maçından kente döner dönmez doğrudan cenaze törenine katıldı.
52 yaşında vefat eden Melek Zengin’in naaşı, Trabzon İskenderpaşa Camii’nde kılınan ikindi namazı sonrası toprağa verildi. Camide taziyeleri kabul eden milli file bekçisi gözyaşlarını tutamadı. Trabzonspor Kaptanı Onur ile Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Tolga’ya sıkıca sarılırken, kısa bir süre önce babasını kaybeden Orman’ın da gözlerinin dolduğu görüldü. Ayrıca hem eski takımı olan Trabzonsporlu hem de Beşiktaşlı futbolcular, başarılı kaleciyi tek tek teselli etti.
ÖTE yandan cenazeye bordo mavililerin takım otobüsüyle gelen Beşiktaş kafilesi, namaz sonrasında da yine aynı otobüsle Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne gitti. Siyah beyazlı kafile bir süre burada ağırlandıktan sonra tekrar havalimanından İstanbul’a yolcu edildi.
THY’ye ait özel uçakla Trabzon Havalimanı’na gelen Beşiktaş kafilesinde, Başkan Fikret Orman’ın yanı sıra İkinci Başkan ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet Nur Çebi ile bazı yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular yer aldı. Beşiktaş kafilesini, bordo mavili kulübün asbaşkanı Ali Kemal Başaran karşılarken, iki kulübün yöneticileri cenaze töreninin ardından da birlikte yemek yediler.