BJK:1 Sivasspor: 1

Beşiktaş, lig maçları haftasında Sivasspor ile karşılaştı ve 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş’ın tek golü Almeida’dan (5′) gelirken, Sivasspor’un golünü Da Costa (71′) kaydetti.
Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında Beşiktaş, Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda Sivasspor’u konuk etti. Maçın ilk yarısına etkili başlayan Siyah-Beyazlılar, 5. dakikada erken bulduğu golle öne geçti. Sol kanattan Ramon Motta, ceza sahası içerisinde boş pozisyonda olan Almeida’ya yerden pasını attı. Almeida, gelişine şutunu attı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra Sivasspor kalesine akınlarını sürdüren Beşiktaş, bulduğu beşe yakın net pozisyondan yararlanamadı. İlk yarının sonunda Beşiktaş, soyunma odasına 1-0 üstün gitti.
İkinci yarıda Sivasspor, Beşiktaş’ın ilk yarısındaki etkisini kırdı ve oyuna dahil oldu. Sivasspor’un etkili atakları golün habercisi oldu. Nitekim dakika 71’de de Sivasspor eşitliği yakaladı: 1-1. Aatif Chahechouhe’ nun ceza sahası dışı sol çaprazdan sert şutunda top savunmadan sekti. Dönen topu düzelten Manuel Da Costa, şutunu çekti ve top köşeye giderek filelerle buluştu. Bu golden sonra Slaven Bilic, gol için Mustafa Pektemek’i sahaya sürdü ve forveti ikiledi. Ancak aradığı golü bir türlü bulamadı ve sahasında Sivasspor’a bir puan kaptırdı. Bu skor, aynı zamanda Beşiktaş’ın zirve yarışında bir yara almasına daha neden oldu.