“Oyuncuları bizden iyi”

Beşiktaş Teknik Direktörü, “Her maça 3 puan için çıkıyoruz. Kadıköy’deki karşılaşmada savunma düşüncesinde değildik. F.Bahçe bizden farklı oynuyor ve daha iyi futbolcuları var. 1 puan beni memnun etmedi” şeklinde konuştu.
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde, gazetecilerle sohbet toplantısı yaptı. Hırvat teknik adamın sözlerinden satırbaşları şöyle oldu…
– F.Bahçe derbisinin olumlu-olumsuz tarafları var. Örneğin olumlu tarafı tesislere gelen taraftardı. Zor bir deplasmandı. Berabere kaldık ama maçın başından itibaren geriye yaslanıp 0-0 berabere kalmadık. 3-3 berabere kaldık. Diğer taraftan bakarsak biz Beşiktaşız rakip kim olursa olsun 3 puan almaya çalışıyoruz. Maçın devre arasında geniş alanları değerlendirmeyi düşündük. Başarılı olamadık.
Derbide taktiğimiz rakibi koşturup yormaktı. Ama F.Bahçe fiziksel olarak üstün bir oyun koydu ortaya. Takımıma devre arasında “Geriye yaslanın” demedim. “İleriye gidelim” dedim. Bana “Sonuçtan mutlu musun” diye sorarsanız, Biz bu maça 3 puan için çıkmıştık.
– Fenerbahçe bizden farklı oynuyor. Bizden iyi futbolcuları var. Rakibin 1 ve 3. gollerine bakın. Atiba’yı solda görevlendirip Kuyt’a karşı önlem almasını istedik. Sonra Ramon Motta sola, Atiba ise ortaya geçti. Dirk Kuyt kariyerinde o tarz bir golü belki 50-60 kez atmıştır.”