Şansı yakalayamadılar

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi’nde Beşiktaş, Akatlar Arena’da İlbank’ı ağırladı. Nefesleri kesen mücadeleyi Başkent temsilcisi tie-break setinde kazanarak 5. galibiyetini aldı
Bayan voleybolcular kötü gidişin önüne bir türlü geçemiyor. Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi’nde Beşiktaş-İlbank mücadelesi nefesleri kesti. Rakibini tie-break setinde deviren Başkent temsilcisi 9. haftada 5. galibiyetine uzanırken, siyah-beyazlılar ise 4. kez salonu mağlup terketti.
Birinci sete Beşiktaş iyi başladı. Siyah-beyazlılar Marina’nın smaçları ve Dicle’nin blokları ile ilk molayı 8-1 önde geçmesine rağmen, İlbank Elizabeth ile aradaki farkı kapatarak 13-13’te skoru eşitledi ve ikinci molayı 16-14 üstün tamamladı. İlbank seti de 25-23 kazandı.
İkinci sette de dev mücadele sürerken son oyuna kadar iki taraf da üstünlüğünü kuramadı. Ancak skoru 19-19’da eşitleyen Kartal seti 25-21 galip kapatarak durumu eşitledi. Üçüncü sette İlbank, teknik molaları 8-4 ve 16-6 önde geçti. Beşiktaş toparlansa da İlbank bu seti 25-23 aldı.
Dördüncü set büyük çekişmeye sahne oldu. Beşiktaş molaları 8-5 ve 16-9 önde kapattı. Ancak İlbank rakibini yakalamayı başardı. Her şeye rağmen 39 dakika süren set 34-32’lik skorla siyah-beyazlıların oldu. Tie-break seti karşılıklı sayılarla sürdü. Rakibine göre daha az hata yapan İlbank seti 15-11, maçı da 3-2 kazandı.