Spor yap, fit kal!

Çalışma yoğunluğu içinde spora zaman ayıramıyor musunuz? Yoğun iş temposu arasında vakit ayırabileceğiniz, sosyal hayatınızdan ödün vermeden etkili ve bir o kadar da sağlıklı bir antrenman mı arıyorsunuz? Sosyal medyada da yer bulan sadece 20 dakika ile yapılan spor hareketleri herkesin ilgi odağı oldu.
Amerika’daki 32 yıllık bilimsel bir çalışmanın sonucu olarak ortaya çıkan ve etkinliği kanıtlanmış olan SuperSlow Zone egzersiz programına, sadece haftada iki gün sadece 20 dakikanızı ayırmanız yeterli.
En son teknoloji ürünü cihazlarla yapılan, kişiye özel kas güçlendirme programı ile birçok kas grubunu tamamen çalıştırarak vücudunuzu sağlamlaştırabilirsiniz.
Duruş bozuklarını düzelten, yaşlanma etkisini yavaşlatan ve hatta yanlış spor ve beslenme alışkanlığı nedeni ile kaybedilen kasların geri kazanılmasını sağlayan SuperSlow Zone egzersizleri sizlere daha kaliteli, fit ve sağlık dolu bir hayat sunuyor!
10 yılda kaybettiğiniz kas miktarını 6 ayda geri kazanabilirsiniz!
Fiziksel görünüşünüzün yanı sıra, gün içerisinde ihtiyaç duyduğunuz tüm enerjinizi kaslarınıza borçlusunuz. Yaşla birlikte, her yıl vücudun metabolik yönden en aktif dokusu olan kas kaybedilir. Bu nedenle metabolizma yavaşlar ve böylece kilo almaya başlarsınız.
İskelet sistemi yeterince desteklenemez duruş bozulur. Kaslar zayıfladıkça eklemlere bağlara yük biner kireçlenme, kemik erimesi, sırt bel boyun ağrıları başlar…
Tüm bu süreçte sizi güçlendirecek ve kaybı engelleyerek yeni kaslar kazanmanız için çözüm ise Superslow Zone’da!
İlk seanstan itibaren etkilerini hissetmeye başlayacağınız SuperSlow Zone egzersizleri ile 10 yılda kaybettiğiniz kas miktarını 6 ayda geri kazanabilirsiniz!
Kişiye özel program…
SuperSlow Zone egzersizleri; kişinin sağlık durumu, fiziksel özellikleri, yaş, hareketlilik durumu, eklem hareket açıklığı gibi özelliklere göre hazırlanan “kişiye özel” programlarının; eğitmenlerle beraber 8 farklı makinede toplam 20 dakikada yapılması ile gerçekleşiyor.