Beşiktaş’tan kısa kısa…

Beşiktaş Medya Grup sizler için Beşiktaş’la ilgili gün boyunca gelişmeleri takip etti. Birbirinden değişik haberleri derledi.

Slaven Bilic’ten transfer müjdesi

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Hırvat teknik adam, Fernandes ve Almedia ile görüştüğünü, Ocak ayında takıma takviye yapabileceklerini belirtti.Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic, devre arasında takıma takviye yapılacağını söyledi. Hırvat hoca yönetim ile transfer konusunda fikir alış verişi yaptığını belirterek şunları söyledi: “Fernandes ve Almedia ile de görüşmeler yaptım. Yönetim de onlarla görüşüyor. Sözleşmelerinin uzatılması konusunda ellerinden geleni yapıyorlar. Önder Özen ve yönetimimiz ile birlikte en iyisini yaptık. Ara transferde de gerekli araştırmalar yapıyoruz. Bu araştırmaları yaparken kriterleri gözden geçiriyoruz. İki bölge var. birincisi kaleciler, çok üst düzeydeler gerçekten. Tolga ve Cenk çok iyi kaleciler. İkinci bölge stoper bölgesi. O bölgede de yeterinden fazlası var elimizde. Söylemek istediğim şu, fırsat olursa ve bizim isteklerimizle örtüşürse eğer ara transfer döneminde bazı takviyeler yapabiliriz.”

Kartal’a iyi haber geldi

Beşiktaş işi sağlama aldı. Brezilyalı’nın menaceri, futbolcunun durumunun iyi olduğunu vurguladı, sağlık raporlarını da kulübe yolladı. Sambacı’yla ilgili diğer flaş durum ise sponsorundan geldi. Nike, sadece Rusya ya da Ortadoğu’ya gitmesi halinde desteğini çekeceğini açıkladı, Kartal’ı mutlu sona yaklaştırdı. Sezon başından bu yana Beşiktaş’ın gündeminden düşmeyen Ronaldinho’da sıcak gelişmeler. Kartal’ın ara transfer döneminde renklerine katmak için tekrar düğmeye bastığı yıldız futbolcuyla ilgili akıllarla soru işaretleri vardı. Sakatlığı nedeniyle 12 maçta forma giyemeyen Sambacı’nın durumunu öğrenmek isteyen Beşiktaş, gerekli raporları istedi. Ronaldinho’nun menaceri de sözle ve yazılı olarak tüm raporları iletirken, yıldız futbolcunun durumunun geçici olduğu, kısa sürede sahalara döneceği öğrenildi. Ronaldinho’nun takımla idmanlara çıktığı görüntülü bir şekilde de Beşiktaş’a gönderildi. Ronaldinho ile ilgili diğer flaş durum ise sponsorundan geldi. Nike sadece Rusya veya Ortadoğu’ya gitmesi halinde desteğini çekeceğini açıklaması Kartal’ı mutlu sona yaklaştırdı.

Denizli Muhammed’i istiyor

Denizlispor genç oyun Muhammed Demirci’yi istiyor. Beşiktaş’ın eski yıldızı Yusuf Şimşek’in çalıştırdığı Ege ekibi, sezon sonuna kadar Muhammed’i kiralamayı hedefliyor. Son karar ise Slaven Bilic’in vereceği rapora bağlı.Kara Kartal’ın genç yıldızı Muhammed Demirci’ye talip çıktı. Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic’in bu sezon 6 lig maçında şans verdiği 18 yaşındaki oyuncu için Denizlispor devreye girdi. Beşiktaş’ın eski yıldızı Yusuf Şimşek’in çalıştırdığı Ege ekibi, sezon sonuna kadar Muhammed’i kiralamayı hedefliyor. Bu transfer için Yusuf Şimşek’in bizzat devreye girdiği ve ikinci yarıda bu futbolcunun alınmasını istediği öğrenildi. Muhammed’in verilip verilmeyeceğini ise Bilic’in vereceği rapora bağlı.

Pedro Franco kiralanıyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic, özellikle fazla bireysel hata yapan Franco’yu uyardı. Bilic, uyum sorununu bir türlü atlatamayan Kolombiyalı stoperle özel bir görüşme yaptı.
Franco’da Türkiye’de mutsuz olduğunu Dünya Kupası’nda oynamak için kiralık gitmek istediğini söylediği öğrenildi.Beşiktaş – Shakthar maçından sonra savunmanın uyumunu beğenmediğini oyuncularına anlatan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, özellikle fazla bireysel hata yapan Pedro Franco’yu uyardı. Hırvat hoca Bilic, özellikle uyum sorununu bir türlü atlatamayan Kolombiyalı stoperle özel bir görüşme yaptı. Pedro Franco’nun, Türkiye’de mutsuz olduğunu, böyle giderse Dünya Kupası’nda Kolombiya forması da giyemeyeceği için eski takımı Millonarios’a kiralık gitmek istediğini söylediği öğrenildi. Kolombiyalı oyuncu Pedro Franco, “Büyük bir kulübe geldiğimin farkındayım. Her şey güzel. Nedense ben uyum sürecini atlatamadım. Dünya Kupası’nda oynamak istiyorum. Onun hocamdan izin istedim. Eski kulübüme dönmek istiyorum” dedi.

Fikret Orman, Fevzi Tuncay ile buluştu

Geçtiğimiz hafta icra borcunun yatırılmasının ardından serbest bırakılan Fevzi Tuncay, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile buluştu. Nafaka borcu yüzünden geçtiğimiz hafta tutuklanan ve futbol dünyasının önemli isimleri tarafından gereken ücretin ödenmesiyle serbest bırakılan Beşiktaş’ın eski kalecisi Fevzi Tuncay, Fikret Orman’la görüştü. Beşiktaş’ta görev alabileceğini açıklayan Tuncay, “Sezon başında da bir görüşmemiz olmuştu. O zaman yaşadığım sıkıntılar yüzünden çalışma durumum mümkün olmamıştı. Şimdi farklı bir durum var. Federasyondan görüştüğüm kimse olmadı. Başkan Fikret Orman’la görüştük. Önümüzdeki süreçte neler olacak bakacağız. 10 yıldan sonra kulübe dahil olmak farklı bir duygu. Bana verdikleri destek için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Sergen Kartal’dan 3 yıldıza talip

Gaziantep’in yeni hocası, Beşiktaş’tan Eneramo, Holosko ve Necip’i kiralık olarak isteyecek. Gaziantepspor ile teknik direktör olarak anlaşan ve bugün işbaşı yapan Sergen Yalçın’ın gözünü Beşiktaş’a diktiği öğrenildi. Kırmızı-siyahlı takımın takviyeye ihtiyacı olduğunu açıklayan Yalçın’ın, ara transferde Eneramo, Holosko ve Necip’e talip olacağı bildirildi. Siyah-beyazlı takımın ilk 11’inde forma bulmakta zorlanan üç futbolcuyu öncelikle kiralık isteyen Sergen Yalçın’ın, Beşiktaş yönetiminin nabzını yokladığı ifade edildi. Beşiktaş’ın ise ara transferde hedeflediği isimlere ve Biliç’ten alacağı rapora göre hareket edeceği vurgulandı.

“Başkanın hedefleri, bizim hedeflerimizdir”

Ahmet Nur Çebi: “Başkanın koymuş olduğu hedef her yönetim kurulu üyesinin hedefidir.” Beşiktaş’ın yeni stadının kaba inşaat ihalesinden önce konuşan 2. başkan Ahmet Nur Çebi, stat inşaatının hedeflenen tarihte bitmesini arzu ettiklerini belirtti. İhale öncesi basın mensuplarına açıklama yapan Çebi, “Muhakkak ki bir hedefimiz var. Bu hedef de zaten sizlere açıklandı. Başkanın koymuş olduğu hedef her yönetim kurulu üyesinin hedefidir. Biz bu konuda yolumuza devam ediyoruz” dedi.

“Bu şartlarda gitmem”

Yönetimin kadro dışı bıraktığı Sezer Öztürk kendisine kulüp bulmasını isteyen yöneticilere şok bir cevap verdi. Sezer, yönetici Deniz Atalay’a, “3 yıl için minimum 2.5 milyon euro alacağımın garantisi olduğu için, buna uygun yatırımlar yaptım. Şu anda bana teklif edilen rakam en iyi 400 bin euro. Sözleşme şartlarımın yerine getirilmesini istiyorum” dediği bildirildi. Sezer, siyah-beyazlılardan yıllık kazancının 1 milyon euro’ya tamamlanmasını talep etti.

One comment
  1. Tüm BJK spor haberlerini sizden izliyorum iyiki varsınız. Bu yıl zor şampiyon oluruz ama önemli değil biz Beşiktaşız.

Comments are closed.