Kuralar çekildi

Ziraat Türkiye Kupası Türkiye’yi Kucaklıyor sloganı ile bu yıl 52.’si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası’nda 4. Tur kura çekimi, Milli Olimpiyat Komitesi Olimpiyat Evi’nde gerçekleştirildi.

Kura çekimi sonunda Trabzonspor, Balıkesirspor’la eşleşirken Beşiktaş da Bucaspor’la eşleşti. 4. turda Fenerbahçe, Fethiyespor’la eşleşirken Galatasaray’ın rakibi ise Gaziantep BŞB oldu. İşte diğer eşleşmeler:

TKİ Tavşanlı Linyitspor – Akhisar Belediyespor
Balıkesirspor- Trabzonspor
Bucaspor – Beşiktaş
Sivasspor – Silivrispor
Adana Demirspor – Bursaspor
Bandırmaspor – Elazığspor
Eskişehirspor – Belediye Vanspor
Medical Park Antalyaspor – Çankırıspor
Fenerbahçe – Fethiyespor
Galatasaray – Gaziantep BB
Kayserispor – 1461 Trabzon

Kura çekim törenine TFF İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, TFF Yönetim Kurulu ve Profesyonel Kurul Başkan Yardımcısı Mustafa Beyazlı, TFF Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik, TFF Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ile kulüp temsilcileri katıldı.
TFF Yönetim Kurulu üyesi ve Profesyonel Kurul Başkan Yardımcısı Mustafa Beyazlı da “Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur kura çekilişine hoşgeldiniz. Bugün yapılacak kura çekilişinin Türk futboluna hayırlı olmasını diliyor ve tüm kuluplerimize başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Seri başı olan 16 takım ile diğer 16 takımın eşleştiği 4. Tur’da müsabakalar 3, 4 ve 5 Aralık tarihlerinde tek maç eleme usulüne göre oynanacak.