Kartal’ın performansı

Puan kaybettiği maçlarda dahi pas ve topla oynama yüzdesi rakiplerinden yüksek olan Beşiktaş, Kayseri’de 272 pas yapabildi.
Siyah beyazlılar, Kayserispor’u 3-0 yenip krizden çıkarken 3 puanı sezonun en düşük pas ve topla oynama oranıyla aldı. Bilic’in ekibi topu rakibe verse de Bursa maçıyla birlikte en yüksek gol pozisyonu sayısını da yakaladı.
KAYSERİSPOR’u yenerek üç hafta sonra üç puanla tanışan Beşiktaş, kendisini krizden çıkaran galibiyeti sezon başından bu yana en düşük pas ve topla oynama oranıyla elde etti.
Siyah beyazlı ekip Kayserispor’u 3-0 yenerken hem toplam pasta hem de isabetli pas sayısında geride kalan 11 maçın düşük oranda kaldı. Kara Kartal’ın toplam pas sayısı 272, isabetli pas sayısı da 192 ile sınırlı kaldı. Haliyle Bilic’in öğrencileri yüzde 46 ile de sezonun en düşük topla oynama yüzdesine imza attılar. Buna karşın isabetli şut (7) ve gol poziyonunda (8) 3-0 kazanılan Bursa maçındaki oranlara ulaşıldı. Yenilgi sonrası istifa eden Prosinecki’nin Kayserispor’u ise yüzde 54’lük topla oynama ve 255’i isabetli 350 paslık üstünlüğe rağmen gol dahi atamadı.