Töre için mücadele

Sezon başında kiralanan Gökhan Töre için, “Oyuncumuzun çok talibi var, gelin görüşelim” talebinde bulunan Ruslar’a Beşiktaş Kulübü Başkanı “Vazgeçmiyoruz, bekleyin” haberi yolladı.
Beşiktaş’ın sezon başında Rubin Kazan’dan kiraladığı ve performansıyla Milli Takım’ın da vazgeçilmezleri arasına giren Gökhan Töre kıymete bindi. Sezon sonunda Rubin Kazan’dan oyuncunun bonservisini alabilmek için öncelik sahibi olan Beşiktaş’a, Rus kulübünden transfer görüşmeleri için davet geldiği iddia edildi. Görüşmelerle ilgili Rus kulübünün sezon başında konuşulduğu gibi Beşiktaş’a kapıyı 7.5 milyon euro’dan açacağı ancak bu fiyatı siyah-beyazlıların kabul etmesinin mümkün olmadığı belirtildi.
Öte yandan sezon sonu gelmeden Gökhan Töre’nin bonservisini almaya çalışacak olan Beşiktaş’ın yöneticilerinden Ahmet Kavalcı, “Bu işi yılbaşından önce çözmek istiyoruz. Protokolde 7.5 milyon euro bonservis görünüyor ama bu orada yazan rakam. Anlaşabileceğimizi düşünüyorum. 5 yıllık sözleşme yapmayı isteriz” şeklinde görüş belirtti.