Kartal 3 puanı kaptı

Beşiktaş Kayserispor ile deplasmanda karşılaştı. Kara kartal istediğini elde etti ve galibiyet parolasıyla yola çıkan ekip üç puan ile yuvaya dönüyor. Beşiktaş üç puan aldığı maçta üç tane gol kaydetti. Beşiktaşta gol atan isimler arasında Oğuzhan ve Motta yer alıyordu.
Süper Lig’in 11. haftasında Beşiktaş, Kayserispor’u 3-0 yenip üç maç sonra galip geldi.
Spor Toto Süper Lig’in 11. hafta maçında Beşiktaş, Kayserispor’a konuk oldu. Zirveyi kovalayan Beşiktaş üç, ligin dibindeki Kayserispor ise dokuz haftadır kazanamıyordu.
Çok tempolu bir biçimde başlayan maç karşılıklı ataklarla müthiş bir şekilde sürdü. 6’da Tolga Zengin Nobre’nin kafasını çok iyi çıkardı. 8’de Oğuzhan, 11’de ise Fernandes kaleyi yokladı ama isabet yoktu.
Dakikalar 21’i gösterirken ise Beşiktaş’ın golü geldi. Atiba’nın ortasında Almeida vurdu isabet yoktu. Takip eden Olcay ise kafayla golü yaptı. Bu gol için ofsayt itirazları bir hayli oldu ama hakemin kararı değişmedi.
26’de Kayserispor gole yaklaştı ancak Ramon Motta topu çizgiden çıkarttı. Devrenin son atağında ise Gökhan Töre’nin şutunda adaşı Gökhan Değirmenci kalesinde devleşti.
İkinci yarıya ev sahibi ekip beraberlik golü bulmak adına çok fazla baskı kurarak başladı. 60’a kadar süren bu ataklar silsilesinden gol çıkmadı. 60’da Bilic oyuna Necip’i alarak kaybettiği orta sahayı geri kazandı. Beşiktaş’ın ikinci golü ise 82’de geldi. Ramon Motta ceza sahasına girer girmez kaleyi denedi. Top önce direğe ardından da kaleci Gökhan’a çarparak ağlara gitti. Bu golden 2 dakika sonra ise Ramon Motta ikinci sarıdan kırmızı gördü.
Maçın skorunu ise uzatmada Eneramo tayin etti: 3-0.
Bu sonuçla siyah-beyazlılar üç haftalık galibiyet hasretine sonra verdi. Kayseri ise kazanamama serisini 10 maça yükseltti.

MAÇ FOTOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

BJK KAYSERİSPOR MAÇ FOTOLARI
BJK KAYSERİSPOR MAÇ FOTOLARI
bjkkayseri_4
BJK KAYSERİSPOR MAÇ FOTOLARI
bjkkayseri_3
BJK KAYSERİSPOR MAÇ FOTOLARI
bjkkayseri_2
BJK KAYSERİSPOR MAÇ FOTOLARI
bjkkayseri_1
BJK KAYSERİSPOR MAÇ FOTOLARI

BJK_K2