CHP İstanbul İl Binası Levent’te

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığı Karaköy’deki binasından Levent’e taşınıyor. İstanbul İl Başkanlığı Levent’te 5 katlı bir bina kiralandı.5 katlı binanın en üstteki iki katı il başkanı ve il yönetim kurulu üyeleri tarafından kullanılacak. 3 kat ise seçim koordinasyon merkezi olarak değerlendirilecek.
Yeni il başkanlığı binasının 1 yıllık kirası CHP’nin öz kaynaklarıyla karşılandı. Herhangi bir siyasetçi ya da iş adamından destek alınmadığı öğrenildi. Öte yandan yeni il binasına taşınılmasıyla birlikte CHP Avrupa yakasında 2. seçim koordinasyon merkezine kavuşacak.
Bilindiği üzere Kemal Kılıçdaroğlu 9 ay önce Tophane’de iş adamı Tahsin Tarhan’a ait 9 katlı binanın da seçim koordinasyon merkezi olarak değerlendirilmesi talimatını vermişti.
Öte yandan Karaköy’deki CHP’nin kendi mülkü olan mevcut bina da yine CHP tarafından değerlendirilecek. Binanın otopark sorunu yüzünden yeterli olmadığı biliniyordu.
CHP yönetiminin binayı kiraya vermeyi düşündüğü öğrenildi.

One comment
  1. iyi çalışmalar..
    yeni binamız,halkımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun.Çok memnun oldum.şimdiden başkanımıza hayırlı olsun tebrikler sarıgül,,,

Comments are closed.