“En küçük bir gevşeme…”

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kızılcahamam kampının kapanış konuşmasında bulundu. Erdoğan partisine bir dizi uyarıda bulundu. Erdoğan “En küçük bir gevşeme, Türkiye’nin eski Türkiye’ye rücu etmesine sebep olabilir” dedi.
AK Parti’nin Kızılcahamam’da yapılan 21. İstişare Toplantısı dün sona erdi. Kapanış konuşmasının büyük bölümünü yerel seçim hazırlıklarına ayıran Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, teşkilatına uyarılarda bulundu. Erdoğan’ın konuşması özetle şöyle:
*30 Mart seçimlerine ciddi hazırlık yapmalıyız. Biraz soluklanayım deyip dik yokuşlardan, Allah vermesin milletin emaneti düşer yuvarlanıp gideriz.
*Biz menzile varmakla mükellef değiliz, o Allah’ın takdiridir. Ama menzile giden yolda çok ama çok dikkatli olmak, o sancağı da çok iyi kavramak zorundayız. En küçük bir rehavet milletin tüm kazanımlarının heba olmasını getirebilir.
*En küçük bir gevşeme ihmal, Türkiye’nin eski Türkiye’ye rücu etmesine sebep olabilir. Bizden sonra emaneti taşıyacak vatanına ülkesine hizmetkârlık yapacak nesillere yollar açacağız.