Andımızı geri getireceğiz

MHP Lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, Türkiye’nin dış politikasını sert bir dille eleştirirken, iktidarları döneminde “andımız”ı da geri getireceklerini söyledi. Kurban Bayramı’nda meydana gelen trafik kazaları ve can kayıplarına değinen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ”Trafik terörü bayramı gölgelemiştir. İnsanlarımızın can güvenliği çok önemlidir. Başbakan trafikteki keşmekeşe kafa yormalıdır” dedi.
Başbakan Erdoğan, ”Ne yaptıysan çekeceksin, ne ektiysen biçeceksin” diye seslenen Bahçeli, ”İktidarımızın ilk anlarında Andımız geri getirilecek. Milli bayramların hakkına uygun kutlanması sağlanacak” ifadesini kullandı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli’nin konuşmasından satır başları şöyle: ”Bayramı geride bıraktık. Kurbanlarımızı kestik, Allah’a daha yakın olmaya çalıştık. Bayramlarda dostluk, kardeşlik bapları pekişirken. Küslükler gerilemektedir. Ne yazık ki bayram süresince Ortadoğu’da olaylar durmamıştır. Vahşi saldırıları kınıyorum. Bahçeli şunları söyledi: ”
Başbakan’a ve hükümete açık çağrıda bulunuyorum: Partimizin hazırladığı AVM ile ilgili kanun teklifi dikkate alınmalı ve yasalaşmalıdır. Esnafın arkasındayız. AKP’nin sakat, çarpık politikası tehditlere maruz bırakmaktadır. Hükümetin bölgesel meselelere tavrı başımızı ağrıtmaktadır. Kör dövüşlerinin içinde yer almaktayız.
Bu haliyle hükümet ülkemizi sonu meçhul bir şekle sokmaktadır. Karmaşa ve kamplaşmaya doğrudan doğruya varlığımıza kast etmeye başlamıştır. Türkiye güvenilmez bir ülke görünümüne bürünmüştür.”