Beşiktaş’ta yatırım yapan kazançlı

Merkezi bölgeler çevrelerindeki gelişimden doğrudan etkileniyor. Emlak ve yerleşim bakımından gerçekleşen yatırımlarla birlikte merkezi yerlerde bulunmak veya iş yapmak isteyenler için odak noktası haline geiyor.
2013 başından itibaren lasmanı yapılan konut ve karma kullanım projeleri bir bir yükselirken çevresindeki lokasyonların geleceğini de etkiliyor. Konut ve ofislerin yeni merkezi olarak öne çıkmaya başlayan bölgenin bağlantı yollarına yakınlığı, markalı projelere imza atan şirketlerin ardı ardına açıkladığı projelerin artması ve kent merkezinin içine girmesi yatırımcı için cezbedici önemli faktörler olarak sıralanıyor. Merkezi bölge olarak Beşiktaş’ta da bu yapılanma içerisinde çevresini etkileyeceği, bu konuda yatırımcıların da yüzlerinin güleceği söyleniyor.
Uzmanların tespitlerine göre üçüncü Köprü’nün bağlantı yolunun Anadolu yakasındaki üçüncü çıkış noktası, Sultanbeyli’ye bağlı Mevlana Mahallesi’nin yakınlarında, son çıkış noktası ise Alemdağ ile Çekmeköy arasında Şile Otoyolu’nda planlanıyor. Bu açıdan bakıldığında Sancaktepe, Kuzey Marmara Otoyolu’nun Anadolu yakasındaki iki çıkış noktası arasında konumlanıyor. Bu durumun, Sancaktepe bölgesinde konut ve arsa fiyatlarını arttıracağı düşünülüyor.Bu bölgelerin dışında Esenler, Beyoğlu, Gaziosmanpaşa, Zeytinburnu, Sultangazi, Sarıyer, Küçükçekmece, Güngören, Kadıköy, Bayrampaşa, Bağcılar, Beşiktaş, Pendik gibi dönüşüm içinde olan semtlere yatırım yapanlar da kazançlı çıkacaktır.