“ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ”

Beşiktaş’ın gelecek sezon Avrupa kupalarına mali tablo yüzünden katılamama riskinin olduğunu söyleyen Başkan Fikret Orman, ellerinden geleni yaptıklarını da dile getirdi. Kimseye taviz vermeyeceklerini vurgulayan Orman, “Avrupa kupalarına katılamama ihtimalimiz var. Biz tüm gayretimizle bütün problemleri çözmeye çalışacağız. Bu gayretimizden istifade etmek ve bizi mali yükümlülük altına sokmak isteyenlere geçit vermeyeceğiz. Sonu ne olursa olsun ben ve arkadaşlarım bunu göğüsleyebiliriz. Biz Beşiktaş’ın menfaatlerini korumak için elimizden geleni yapıyoruz” ifadelerini kullandı. Beşiktaş’ın Avrupa kupalarına katılamaması durumunda geçmiş yönetimlerle ilgili bir yaptırımlarının olmayacağını vurgulayan Orman, ”Elimizde böyle bir yetki yok. ‘Suç onlarındı’ demek bir şeyi çözmez. Biz sadece ve sadece kendi içimizdeki durumu çözmeye çalışıyoruz. Altını çiziyorum, bu fırsattan istifade etmek isteyenlere de taviz vermeyeceğiz” diye konuştu.

One comment
  1. Sn.Fikret Orman’ın bu demeci bizi tarifsiz acıya soktu Beşiktaş bir sene daha kupalara katılamama gibi bir riskin yıkıcılığını kaldıramaz.
    Rakiplerimizin dolu dizgin kupalarda koştuğu ortamda bizi üçüncü sınıf katagoriye kimsenin sokmasına meydan verilmemesi yönetimin baş görevi olması gerekir.
    KAMPANYA YAPIN BÜTÜN BEŞİKTAŞLILAR 40-50-100 TL HERKEZİN GÜCÜ KADAR
    YARDIM EDELİM BİZİ BU AYIPTAN KURTARIN.
    BANKA HESAP NUMARASI AÇIKLAYIN BU İŞİ BİTİRİN YOKSA SİZİ HİÇBİRİMİZ
    AFFETMEYİZ.

Comments are closed.