Info / Manifesto

INFO Manifesto ile ilgili detayları görmek için tıklayınız.


BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP
Gazete Radyo Tv resmi sitesini ziyaret etmektesiniz. Beşiktaş Medya Grup şemsiyesi altında yazılı basın, internet gazeteciliği, haber portalı, radyo ve web tv yayınları yapmaktayız. Yayınlarımız uzman gazeteci ekip ve profesyonel canlı yayın stüdyolarımızda gerçekleştirilmektedir. Beşiktaş Medya Grup hakkında daha geniş bilgi almak için lütfen bu linke tıklayınız. www.besiktas com tr ve www.beşiktaş.com.tr imtiyaz hakkı ODTÜ tarafından şirketimizde alınmıştır. Ayrıca gazetelerimize; www.besiktasgazetesi.com www.gazetebesiktas.com adreslerinden de ulaşabilirsiniz. Radyo yayınlarımızı www.radyobjk.com ve www.radyobesiktas.com veya www.besiktasradyosu.com adreslerinden dinleyebilirsiniz. Tv yayınlarımız ise canlı ve şifreli olup www.besiktastelevizyonu.com ve www.radyobesiktas.tv ve www.besiktasweb.tv adreslerinden yayın yapmaktadır. Yazılı basın ile ilgili Gazete Beşiktaş ve Beşiktaş Gazetesi ismi ve yayın imtiyaz hakkı Başbakanlık Basın-Yayın tarafından verilmiştir. Radyo ve Tv yayın hakları ve lisansları Kültür Bakanlığı onaylıdır. Tüm yayınlarımızda basın yayın ilkelerine uyulmaktadır.

GAZETE BEŞİKTAŞ 1 Nisan 2000 tarihinde yayın hayatına başlamış olup yeni uygulama ile artık internet üzerınden okunmaktadır. Gazete Beşiktaş’ı siz de internet üzerinden okumak istiyorsanız lütfen bu linke tıklayınız. Her ayın 1 ve 15’inde yayınlanmakta olan Gazete Beşiktaş “Bağımsız Siyasi Gazete” olup ilçe genelinde 40.000 kişiye ulaşmaktadır. Gazete Beşiktaş’ın tüm sayılarını gazeteniz elinizdeymiş gibi okuyabileceğiniz gibi yazarları da takip edebilirsiniz. Başyazı için lütfen bu linke tıklayınız. Ayrıca istediğiniz yorumları paylaşabilir gazetenin tüm sayılarının görsellerini ve yazılarını bilgisayarınız aracılığı ile ulaşabilirsiniz. Gazete Beşiktaş arşivi için lütfen bu linke tıklayınız.


GÜNLÜK BEŞİKTAŞ GAZETESİ Beşiktaş’ın ve Beşiktaşlı’nın ilk ve tek gazetesidir. Beşiktaş Gazetesi ise 3 ayrı kategori de ve her gün çıkmaktadır. Spor gazetesi, yerel kent gazetesi ve ulusal gazete olarak üç ayrı şekilde internet üzerinden yayınlanmaktadır. Beşiktaş Spor Gazetesi için her gün bu linke tıklayarak, okuyabilirsiniz. Beşiktaş Yerel Gazetesi semt haberleri için lütfen bu linke tıklayın, kent ve kültür sanat haberleri hakkında bilgi alınız. Beşiktaş Ulusal Gazete için linke tıklayın ve her gün ülke gündemini takip edin. Beşiktaş Gazetesi arşivi için lütfen bu linke tıklayınız.   Günlük yayınlanan Beşiktaş Gazetesi’ni Pc dışında IPhone ve IPad üzerinden de okuyabilirsiniz. Beşiktaş Gazetesi ve Radyo Beşiktaş iOS uygulaması için lütfen bu linke tıklayınız. Ücretsiz indirin. 

WEB HABER PORTALI her gün son dakika haberleri takipçilerimize sunmaktadır. Başta BJK Spor haberleri olmak üzere, ülke gündemi ve siyaset ve magazin ve kültür sanat ve semt yerel haberler  ve  otomobil ve emlak ve ekstra haberler başlıca kategorilerimizdir. Güncel, son dakika ve özgün haber içerikleri ve görseller sunmaktadır. Yaklaşık 13 yıldır yayın hayatında olan Web Sitemiz’de on birlerce haber ve görsel bulunmaktadır. Öte yandan özgün içerikli haberler de Web Sitemizde yayınlanmaktadır.  Röportajlar kategorisinde söyleşiler bölümünde özel haberler yer almaktadır. Röportajlar ve özel haberlere ulaşmak için lütfen bu linke tıklayınız.

RADYO yayınlığı ise ilk kez bizim tarafımızdan 2005 yılında canlı yayın şeklinde profesyonel stüdyolarımızdan milyonlara ulaştırılmıştır. Radyo Beşiktaş Canlı Yayınları dinlemek için lütfen bu linke tıklayınız. Radyo yayınlarımızı kaçıranlar için programlar kayıt altına alınarak anında bilgisayarlara yüklenmektedir. Bu sayede tüm yayınlar istendiği zaman ve yerden izlenmektedir.  Radyo Beşiktaş yayın tekrarları ve radyo spor programlarının tamamına ulaşmak için lütfen linki tıklayınız.   Öte yandan yine  Radyo Beşiktaş yayın tekrarları ve radyo siyasi ve aktüel programlarının tamamına ulaşmak için lütfen linki tıklayınız.

TV yayınlarında da bir ilki gerçekleştiren Beşiktaş Medya Grup görüntülü canlı yayını yıllar önce hayata geçirmiştir. Tv yayınlarımız şifreli olup, kamuoyunu direk ilgilendiren haber yayıncılığı ve esnasında şifresi kaldırılarak, tüm takipçilere açılmaktadır ve canlı yayınlar herkesin izleyebileceği duruma getirilmektedir. Canlı Tv yayınları için lütfen tıklayınız. Tv yayınları da aynen radyo yayını gibi kaçıranlar için programlar kayıt altına alınarak sağlanmaktadır ve tekrar izleme imkanı sağlanmaktadır. Tv ve radyo yayınlarının tümü için lütfen linki tıklayınız.

SOSYAL SORUMLULUKLAR Beşiktaş Medya Grup’un çok önem verdiği bir olgudur. Bu doğrultu da kurulduğu yıldan bu yana aksatmadan geleneksel ve sosyal projelerinde sürdürmektedir. Beşiktaş Jimnastik Kulübü’ne katkı, futbolculara moral vermek amacıyla yılın futbolcusu seçilmektedir. Her maç analiz altına alınmakta, her hafta takipçilerimiz, spor yazanları ve genel bir değerlendirme yapılarak en iyi oynayan futbolcu adı ortaya çıkmaktadır. 34 hafta sonucu en çok adı ön plana çıkan oyunca yıl sonunda sezonun en iyi futbolcusu seçilerek, törenle “Beşiktaş Medya Grup sertifikası” ve “Yılın Futbolcusu Kupası” almaktadır. Bu yarışma artık geleneksel hale gelmiştir ve ulusal medya da büyük ilgi göstermektedir. Yılın futbolcularını görmek için lütfen linki tıklayınız.

Ayrıca, Beşiktaş Medya Grup kamuoyuna bilgi vermek üzere geniş kapsamlı araştırma, anket ve yer belirleme hizmetlerini de yerine getirmektedir. Örneğin, Kent Rehberi ve Yaşam Rehberi  ve  Önemli Telefonlar   vb gibi konularda Kentli’ye bilgi vermektedir.

VİDEO VE KLİPLER takipçilerimiz için özel olarak hazırlanmaktadır. Diğer yandan BJK futbolcuları yine özel görüntüler ve fotoğraflar eşliğinde her sezon yenilenerek beğeninize sunulmaktadır. Fotoğraf ve jingellerden oluşan maç videoları ve de futbolcu görselleri için lütfen bu linke tıklayınız. 

FORUMLAR artık apayrı bir özelliğe sahip. Şöyle ki; Beşiktaş Medya Grup kelime sayısında sınır tanımaksızın istediğiniz yazı ve makaleyi yazma imkanı tanıdı takipçilerine… Bu yeni uygulamada diğer web sitelerinde olduğu gibi sadece haberlere değil, özgürce istediğiniz konuda fikirlerinizi yazıp milyonlara ulaştırabilirsiniz. Yorum ve Forum bölümüne girerek siz de fikirlerinizi özgürce yazmak istiyorsanız ve yazılanları okumak için lütfen bu linke tıklayınız.

REKLAM vermek isteyenler için kişi ve kuruluşa özel çalışma yapan Beşiktaş Medya Grup yayınlarında ayrı ayrı gazete, radyo, tv, web reklamları için fiyatı kendiniz belirleyebilirsiniz. Aylık ve yıllık sponsor olabilir, yazılı basın ve web te ana sayfada reklam yayınlamış milyonlara ulaşabilirsiniz. Bu konuda zaman zaman kampanyalar düzenlenmekte ve takipçileriz ile ziyaretçilerimize duyurulmaktadır. Kampanya ve reklam fiyatlarını öğrenmek istiyorsanız için lütfen bu linke tıklayınız.

Yayınlarımız hakkında bize ulaşabilir. Bu linke tıklayarak her türlü konuda iletişime geçebilirsiniz. Yayınlanmasını istediğiniz haberleri bize bildirebilirsiniz. Saygılarımızla…

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP