SON DAKİKA: GÖZLER ONU ARIYOR

Beşiktaş ta sakatlanan oyuncu fernandes kendini iyice aratır oldu. Beşiktaş camiası alınan sonuçlara ve takımın gidişatına bakınca Fernandes in gerçekten etkili bir oyuncu olduğu ortaya çıktı. Bununla birlikte istatistiklere de bakılırsa Fernandes’in bu sezon toplam 14 maçta 6 golü var. Sakatlığı yüzünden ligde 3 maçtır forma giyemeyen yıldız oyuncusu Manuel Fernandes’in bir an önce iyileşmesi beklenir oldu. Kartal, Portekizli yıldızı olmadan çıktığı 3 maçta 1 galibiyet ve 2 beraberlik alırken, kupada ise MP Antalyaspor’a 2-1 yenilerek elendi.

2 comments
  1. evet fernandesi özledik ama onsuzda maç kazanmalıyız çünkü burası beşiktaş bizim gibi büyük kulüplerin bir tek futbolcuya bağlı kalmaması gerekiyor oyüzden kadromuz daha geniş olmalı ne yazıkki bu sene kadromuz çok dar inşaallah devre arası çok iyi takviyelerle daha başarılı olmalıyız.

  2. inönü stadı artık beşiktaş a yakışmıyor yeni stadın en kısa zamanda bitirilmesi çok önemli ve stadın kapasiteside fenerle galatasarayın stadlarından taraftar kapasitesinden kesinlikle fazla olmalı. eğer 53000 den az olursa yeni stadı hiç yapmasınlar böyle kalsın daha iyi.

Comments are closed.