BJK SPOR: “FAKİRLİK NEDİR BİLİRİM”

BEŞİKTAŞ’TA Samet Aybaba’nın af için “FEDA’nın F’sini yapsa yeter” şartı getirdiği Quaresma, “Bana kimse ‘Paranı indir, zor durumdayız’ demedi. Ben fakirlikten geldim. Neyin ne olduğunu iyi bilirim. Taş kalpli, vicdansız değilim” dedi Beşiktaş’ta teknik direktör Samet Aybaba’nın fedakarlık yapması halinde kadroya alacağını açıkladığı Ricardo Quaresma’dan jet yanıt geldi. Uzun süredir birlikte çalıştığı Burak, Tanju ve Alves’e dert yanan Portekizli yıldız, ücretini düşürmesi konusunda kimsenin kendisinden bir istekte bulunmadığını savundu. Quaresma, “Bana kimse doğrudan gelip ‘Paranı indir bu sene zor durumdayız’ demedi. Deseler niye yapmayayım? Çünkü ben fakirlikten geldim. Portekiz’in en fakir çingene mahallesinde büyüdüm. Neyin ne olduğunu herkesten çok iyi bilirim. Bu kadar taş kalpli, vicdansız biri değilim” diyerek hakkındaki eleştirileri yanıtladı.

“KAÇAMAK YANITLAR VERİLDİ”
Galatasaray maçında tribünde olmak istediğini söyleyen Portekizli futbolcu, şöyle devam etti: “Beşiktaş taraftarını kalbimdeki yeri ayrı. Bunu kimse söküp atamaz. Onların önünde tekrar oynamak istiyorum. Bunun için her şeyi yapacağım. Ben yönetime neden kadro dışı kaldığımı sorduğumda ‘hoca istemiyor’ dendi. Teknik ekip ise daha farklı konuşuyor. Hep kaçamak yanıtlar aldım. Tekrar söylüyorum, indirim isteseler yapardım, ama bu olmadı.”
(Habertürk)

One comment
  1. Bence şans verilmeli. Şu anda motivasyonunu oynayarak sağlayabilir. Taraftara aşık ve taraftarın aşık olduğu bir isime kaçamak yanıtların verilmesi anlamsız. Halkı kazanmış bir güç var önünüzde

Comments are closed.