FERNANDES’E BÜYÜK ONUR!..

Beşiktaş Gazetesi Yılın Futbolcusu Ödülü bu yıl Fernandes’e verildi. Beşiktaşlıların www.besiktas.com.tr internet sitesine sezon boyunca gönderdikleri oylarla yılın futbolcusu seçilen Fernandes için BJK Ümraniye tesislerinde bir kupa töreni yapıldı. Törende Kara Kartal’ın yıldız futbolcusu Fernandes’e dev bir kupa armağan edildi. Yılın futbolcusu Fernandes’e kupa Beşiktaş Medya Grup Başkanı İsmail Baştuğ tarafından verildi. Fernandes; “Taraftarların beni çok sevdiğini biliyorum. Onların yüzünü kara çıkartmayacağım” dedi. Ayrıca, zaman zaman ortaya atıldığı gibi hiçbir sorun yaşanmadığını ve Beşiktaş’ta mutlu olduğunu sözlerine ekledi.
Geleneksel hale gelen Beşiktaş Gazetesi Yılın Futbolcusu Kupası’nı geçen sezonlarda Quaresma, Necip, Tello, Delgado, Bobo, Sergen Yalçın almıştı.

FOTOĞRAF:


13 comments
  1. Fernandesi satmayın…Beşiktaş Gazetesi çok yaşa!!!!!!!!!!

  2. Yilin futbolcusu odulu vermeniz muhtesem besiktasa katki oluyor…takip ediyoruz…besiktas gazetesi gundem olusturdu medyada…devam edin odullere…

  3. En iyi tercih…her yil dogru adam seciyorsunuz

  4. Bu sezon oyum veliye…herkes savassa takimin sirti yere gelmez

  5. fernandes satılmamalı yoksa biz kimle maç kazanacağız bu işler veliyle olcayla toramanla olmaz olsada biryere kadar.

  6. yeni yapılacak stad 53000 den fazla olmalı. fener ve galatasarayı geçmeliyiz 53000 den az olursa geride kalmışlığımızın ispatı olur yazık olur beyler.

  7. fernandes satılmasın zaten en iyi oyuncu fernandes o da satılırsa biz biteriz

  8. Bence türkiyenin en iyi orta sha futbocusu ne emre ne selçuk nede başkassı en iyi fernandes adam oyuna gdiği zman ben oyundaym diyoor yani….

Comments are closed.