AKTÜEL: BAŞKAN ÜNAL RADYOMUZA KONUŞTU

BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL ÜNAL  CHP’nin 34. Kurultayı bir yerde baktığınız zaman İstanbul’un plakasıyla özdeşleşen bir kurultay bu, İstanbullular olarak bizleri daha da umutlandırıyor yarınlar adına. Sayın Genel Başkanın bütünlük, devrimcilik, Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet adına verdiği mesajlar çok önemli. Ve kurultay delegeleri ile birlikte Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Yurtta barış Cihanda barış’ söylemi çok önemli. Dünyadaki barışa yönelik çıkışlarıda çok önemli. Başta Suriye ve dış ülkelerle olan ilişkileri ortaya koyması çok önemli. Çünkü biz emperyalizme karşı mücadele deen bir ulusun çocuklarıyız. Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarıya yedi düvele emperyalizme karşı mücadele eden bir ulusun çocuklarıyız. Onun için bu kurultay bugün çok anlamlıydı. Bu kurultayı çok anlamlı kılan gerekçelerden biriside önceki Genel Başkanımız Sayın Deniz Baykal’ın salona coşku ile girmesi önemliydi. Sayın Hikmet Çetin’in salonda olması önemliydi. Sayın Altan Öymen’in kurultay başkanı olması önemliydi. Bu CHP adına bir bütünün kurultayı olması adına çok önemliydi. Çünkü CHP Cumhuriyeti kuran demokrasiye adım atma noktasında İsmet İnönü döneminde çok partili rejime geçen yine 66’lı yıllarda ortanın solu kurultayı yine Ecevit’in genel başkan olduğu kurultay ve CHP kapatıldığı dönemde yeniden inşası yapılan Deniz Baykal dönemindeki kurultay bunlar önemli kurultaylar. Bugün değişim adına bu kurultay hepimiz için çok önemli. Genel Başkanın verdiği mesajlar çok önemli bu mesajları halkımız önemli derecede algılayacaktır. Önümüzde 2014 yerel seçimleri, Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 2015 genel seçimleri var. CHP bu birlikten bu bütünlükten yola çıkarak Beşiktaş’ta yakaladığı bu başarıyı tüm Türkiye’de de yakalama noktasında hepimize düşen görevi başta örgütler, belediye başkanları, milletvekilleri ellerinden gelen tüm güçle çalışmaları gerekmektedir. Biz de bu kurultaydan bunları aldık ve CHP’nin sosyal demokrat Mustafa Kemal Atatürk çizgisindeki bayrağını hep gönderlerde taşımak adına biz burada hem Genel Başkana hem Türkiye’ye hem bütün CHP’lilere söz verdik. Onun için bu kurultayı çok anlamlı ve önemli görüyorum.
Sayın Genel Başkanımızın da geldiği demokrası kahramanları ve aydınlanmanın insanlarının anıtının açılışında hem benim verdiğim mesajlar hem Sayın Genel Başkanımızın verdiği mesajlar çok önemliydi. Bu çok önemli bir yapıttı ama sosyal projelerimiz tesis açılışlarımız temel atmalarımız önümüzdeki günlerde hızlı bir şekilde devam edecek. Bu yıl içerisinde trafiğimiz oldukça yoğun ama sadece şunu söylemeden geçemeyeceğim. Sporcular, Sanatçılar ve Aykut Barka Parkımızda müthiş bir ilgi var oralarda birlikteyiz Beşiktaş’ın sorunlarını konuşuyoruz bunuda duyurmak isterim. Ama Sayın Genel Başkanımızın söylediği çok önemliydi Genel Başkanımız insanlar nefes almak istiyorsa Beşiktaş’a gelsin dedi. Ben de bu söylemi şöyle sonlandırıyorum eğer Türkiye nefes almak istiyorsa CHP’li belediyelere oy versin.
Hem Beşiktaş hem de İstanbul ölçeğinde yayın yapan önemli bir kanalsınız.
Ben dün de vardım bugün de varım yarında var olacağım şimdi bunları konuşmayalım. Yüzde 70 oy alan İstanbul birinciliği tüm partiler çerçevesinde Türkiye 3.’sü olan bir belediye başkanına bunu soruyorsunuz size de teşekkür ediyorum.
Tüm Beşiktaşlıları sevgiyle selamlıyorum.

3 comments
  1. İsmail başkanı özlemişiz rdyonuzda sürekli iletişm kuruyorduk programlar tekrar ne zaman başlıcak

  2. Mahalle sorunlarına gazetede yer veriyorsunuz radyonuzda da anlatmak isteriz. Başkanımız Sayın İsmail ÜNAL ile iletişim kurmak istiyoruz aracı olun lütfen. Gayrettepe’den emekli H. Ahmet Deniz.

  3. İSMAİL ÜNALIN TEKRAR ADAY OLACAĞINI DUYDUK. İSTANBUL BİRİNCİSİ OLDUĞUNU SÖYLÜYOR. ÇITAYI YEREL SEÇİMLERDE DAHADA YÜKSELTMESİ LAZIM. BAŞARILI SAYILABİLMESİ İÇİN. ÇALIŞMALARA GEÇ BİLE KALDI. (BEBEK)

Comments are closed.