BJK SPOR: İNÖNÜ STADI AÇIKLAMALARI TEPKİ OLUŞTURDU

KÜLTÜR ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın, yeniden yapılması planlanan İnönü Stadı’nın başka bir yere taşınmasını teklif etmesi Beşiktaşlı taraftarları kızdırdı. İnönü Stadı’nın yeniden yapımı ile ilgili Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın son yaptığı açıklama siyahbeyazlı taraftarların tepkisini çekti. Sezon sonunda kazma vurulması beklenen statla ilgili A Haber’e konuşan Günay, “Beşiktaş stadı başka bir yere taşısın. İstanbul’un çok güzel seyir mekanlarından birisi olan bu yeri, stadı ortadan kaldırıp İstanbul’a bahşetmek sanıyorum ki Beşiktaş’ın şanına yakışacaktır” dedi. Bakanın sözlerine Beşiktaşlı taraftarlar büyük tepki gösterdi.

ETLE TIRNAK AYRILIR MI?
Siyah-Beyaz Derneği dün yazılı bir açıklama yaparak, Beşiktaş’ın Türkiye’ye mal olmuş bir semt takımı olduğunu, stadın Beşiktaş’tan ayrılamayacağını ifade etti. Açıklamada, “Beşiktaş semti ile takımını birbirinden ayırmak etle tırnağı birbirinden ayırmak sayılır ve bu hiç bir şart altında mümkün değildir” denildi.

One comment
  1. Bakanın açıklamaları bizi üzüyor…ama galiba inönü taşınacak. demirören bu işi çözdüğünü söylüyordu. Fikret Orman açıklama yapmalı camiaya herşeyi

Comments are closed.