BJK SPOR: NAZMİ KOCA’DAN FİKRET ORMAN’A ÇAĞRI

BEŞİKTAŞ Kulübü’nde başkan adayı olan Nazmi Koca, diğer başkan adayı Fikret Orman’dan şaşırtan bir istekte bulundu. Beşiktaş başkan adayı Nazmi Koca, yönetim kurulu listesinde yer alan isimlerle birlikte Fi-Yapı İnönü Stadı’nın deniz tarafına bakan kapısının dışında basın toplantısı düzenledi. Fikret Orman’ı kendi listelerinde yer alması için davet eden Nazmi Koca, “Tüzükte değişikliği yapalım ve eşbaşkanlık sistemini getirelim. Fikret Orman da gelsin bizim listemize girsin. Bir yıl biz başkanlık yapalım, bir yıl o yapsın” dedi.

Fikret Orman’ı da bazı açıklamalarından dolayı eleştiren Nazmi Koca, “Biz özümüz, sözümüz ve iş adamı kimliğimizle Beşiktaşlılığımızla bu kulübün yönetimine talip olurken sevgili Fikret kardeşimizin konuşmaları bizleri incitti. Bize kendisi üzerinden prim yapıldığı söylendi. Bizim böyle bir şeye ihtiyacımız yoktur. Ben 25 yıldır kongre üyesiyim ve Beşiktaş için ölürüm. Biz kimsenin üzerinden pirim yapmaya gelmedik prim yapmak için gelmiş olsaydık birilerini yönetimine girmek isterdik, bizi çağırdılar da o kadar başkan adayı arkadaşlarımız çıktı geçen sene ulusal başkanımız Süleyman Seba etrafında bir yığın profesörler seçkin iş adamları Beşiktaş’ın bu durumundan kurtulması için çalışmalar yaptılar. Ama maalesef hepsi başarısız oldu. O yüzden biz Beşiktaş’ın alt yapısından gelen, bize gönül veren arkadaşlarımızla birlikte bu yola çıkarken bir bütçe oluşturduk ve o bütçeyi iki gün sonra yapacağımız basın toplantısında açıklayacağız” diye konuştu.

Fi-Yapı İnönü Stadı’nın da acil bir şekilde yıkılması gerektiğini kaydeden başkan adayı Koca, “İstanbul depremi yaklaşmaktadır. İnönü Stadı tehlike altında. Buna dikkat çekmek için stadın önünde basın toplantımızı gerçekleştirdik. Depremle ilgili kulübe gelmiş yazı var. Bir yıl önce geldiği halde bunlar konuşulmadı. Yönetime geldiğimiz günden itibaren kazmayı vuracağız. Galatasaray ve Fenerbahçe’nin statlarından en az yüzde 10 daha fazla büyük stat yapacağız. Ayrıca yönetim kurulu üstünde danışma kurulu oluşturmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.

One comment
  1. Boyle teklif olurmu?yilda bir baskan degistigi nerde gorulmus

Comments are closed.