KENT: BAŞKAN ÜNAL’IN RADYO KONUŞMALARI İLGİ ÇEKTİ

KARA kış adeta İstanbul’un üstüne çökerken Beşiktaşlılar hallerinden gayet memnun olduklarını dile getirdi. Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, katıldığı canlı yayında kentlinin memnuniyeti için tüm çalışmalarını yakından takip ettiğini söyledi ve hatta ring seferlerine bile katıldığını dile getirdi. İşte katıldığı radyo canlı yayında yer alan detaylar…

“Başkan İsmail Ünal’dan Muhtar’a: Haşmet’in orada işin bitince ara beni…
Başkan İsmail Ünal: Karla mücadele için muhtarımızla görüşüyorum…
Siz bizim adımıza gerekenleri söylediniz az evvel… Her muhtarla teker teker konuşuyorum. Şu andan Afet Yönetim Merkezi (AYÖM)’ndeyim şimdi. Bütün çalışma arkadaşlarımız, tüm ekiplerimiz Fen İşleri, Park Bahçe İşleri bütün teknik ekiplerimiz yığınak halinde burada çalışmalarını sürdürüyor. Biliyorsunuz, diğer ilçelere nazaran yüksek kotlarda olduğu için Beşiktaş Kenti daha da fazla kar konusunda yağış fazladır. İzninizle bir muhtarımızı daha bağlıyorlar, izninizle siz de dinleyin.

-Mecidiye Muhtarı Cemal Şensöz’e var mı karla sorunun…Bir sorun olursa ara yanaklarından öpüyorum kendine iyi bak.

Tüm muhtarlarımızla teker teker görüşüyorum telefonlarla arkadaşlarımız arazideler, Beşiktaş’ın sokaklarında hiç kapalı bir sokak yok ara sokaklar dahil yalnız bazı merdivenli sokaklar var onlarda sorun var. Onunla da ilgili olarak arkadaşlarımız tuzlama çalışması yapıyor. Belki Kültür Mahallesi’nde bir iki bölgede dik ama oraya girdiğimiz zamanda dik yokuşlar var girebileceğimiz biraz daha yumuşamasını bekliyoruz. Onun için kar çalışmasında kazaya sebebiyet vermeden dikkatli ve titiz çalışıyoruz. Bununla beraber bütün ring araçlarımız vatandaşlarımız ücretsiz taşıyor. Ben de bazen onlara biniyorum. Vatandaşların yaşadığı sıkıntıları görmek adına akşam ve sabah 7’den itibaren o araçların içinde ben de vardım. Vatandaşlarımız da beni görünce şaşırdılar ve biz bunu ekip olarak Beşiktaş Belediyesi’nin çağdaş yüzü olarak tüm ekibimizle bütün mesai yapan kadrolarımızla vatandaşa hizmet etmeye var gücümüzle çalışıyoruz. Beşiktaş’ın her sokağı her mahallesi farklı noktada bizim için zorluk olmaz biz zorlukları çözmek için görevimizin başında bulunuyoruz.

Etiler Muhtarı ile görüşüyor:
Başkan İsmail Ünal: “Buyrun Seçil Hanım tuzlar yerine ulaştı mı?”
-Tuzlar ulaştı
Başkan İsmail Ünal: “Kendine iyi bak görüşürüz.”

Muradiye Muhtarı ile görüşüyor:
Başkan İsmail Ünal: “Meclis Üyesi Osman Yenen’de çalışmaları sürdürdü Muradiye’de kendine iyi bak görüşmek üzere…”

İlçe Başkanı Uğur Gedik görüşme sonrası:
Ulus’ta sorun yok diyor İlçe Başkanımız.

Nisbetiye Muhtarı’na:
Başkan İsmail Ünal: “Ayaz Boğaz’dan vurur, buzlanma daha fazla olur. Taksi duraklarında yollar da açılacak.

Bize cep telefonundan ulaşıyorlar ama tüm Beşiktaşlılarda ulaşabiliyor. Birkaç televiyon kanalında çıktı çalışmalarımız takdir aldı. Meclis üyelerimizde sokaklarda. Mesai kavramımız yok merkezde biz devamlı çalışıyoruz. İlk gün Afet Merkezi’nde Birkaç saat kestirdik. Çok az uyudu çalışanlarımız. Karın soğukluğu çalışmayı yapınca yürekleri ısıtır. AYÖM’de ikili bir sistem var 444 44 55 hatlarımıza ulaşabilirler:

Ortaköy Muhtarı Refik bey bağlandı, Başkan “sorun yok” dedi.

Bizim 444 44 55 hatlarımıza telefonlar geliyor. Hemen AYÖM’e yönlendiriliyor. Merkez sorunları çözüyor tekrar 444 44 55’ten de devam ediyor vatandaşa dönüyor, sorununuz çözüldü mü, diye soruyor. Bir de 0212 352 24 38 hattından AYÖM telefonu.
Beşiktaş yaşayanları kolaylıkla evlerinden dışarı çıkabilirler, dostlarını ziyarete yemeğe gidebilirler. 8 noktadan çalışan seferlerimiz var ve gündüz 200 bin gece 2 milyonun yaşadığı Beşiktaş’ta yollar açıktır. İstanbul’un çağdaş yüzü Beşiktaş’ta yollar açıktır. Kültür ve sanatın başkenti Beşiktaş’ta insanların yaşam koşulları da çok aydınlık ve çağdaştır. Bunu söylüyorum onlara sevgilerimi gönderiyorum vatandaşlarımıza…

One comment
  1. Belediye baskani Unali dinledim…yine yerinde duramiyordu…heyecanli bir adam…rutin calismalari iyi…vatandaslarin sikayetlerinide degerlendirmeli. Daha cok sempati toplar.

Comments are closed.