KENT: BEŞİKTAŞ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ÇOLAK OLDU

BEŞİKTAŞ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Halis İşler’in ardından Necati Özçolak atandı. Özçolak konu hakkında yazılı bir açıklamada bulunarak ilçeye merhaba dedi. İşte Özçolak’ın yazısı; “Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görevime başlamış bulunuyorum. Şahsıma tevdi edilen bu erdemli görevin onurunu yaşıyorum. Büyük bir sorumluluk gerektiren görevimin ne kadar ağır olduğunun da bilincindeyim. Eğitimdeki üstün çalışmaları ve başarılarıyla sözü edilen güzide ilçemiz Beşiktaş ın başarılarında katkı sağlayan önceki Milli Eğitim Müdürü Sayın Halis İŞLER e, Şube Müdürlerimize, Okul Müdürlerimiz ve Yardımcılarına, Öğretmenlerimize ve tüm eğitim çalışanlarına en samimi duygularımla teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca vazifeyi kendisinden devraldığım Sayın Halis İŞLER e Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde üstün başarılar diliyorum.
Güzel ülkemizin tarihi, turistik ve coğrafik güzelliklerini bir arada bulunduran ilçelerimizden biri olan Beşiktaşta görev yapan saygı değer yönetici ve öğretmen arkadaşlarım, görevinizi yürütürken yasa ve yönetmenlikler içerisinde Milli Eğitim Temel Kanununun genel amaç ve temel ilkelerine bağlı kalacağınız şüphesizdir. Bizlere emanet edilen geleceğimizin teminatı çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmek için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hiçbir özveriden kaçınmayacağınıza güvenim tamdır.
Birlik beraberlik, sevgi-saygı ve hoşgörü anlayışı içerisinde aklın yolunu birleştirmek suretiyle Beşiktaşta eğitim-öğretimi daha nitelikli ve daha üst seviyelere birlikte taşıyacağımıza inanıyorum. Bütün bu çalışmalarımızda sivil toplum örgütlerimizi, velilerimizi ve öğrencilerimizi yanımızda görmekten ve onların bizlere vereceği destekten kıvanç duyacağız.
Bu duygu ve düşüncelerle benden önce müdürlüğümüzde görev yapmış değerli meslektaşlarıma, halen üstün hizmet anlayışı içerisinde görevlerinin başında bulunan personelimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize en içten saygılarımı, sevgilerimi sunuyor, 2011-2012 Eğitim Öğretim yılının sağlıklı ve başarılı geçmesini diliyorum.”

Necati ÖZÇOLAK
Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü

One comment
  1. Sayın müdürüm iyiki internet var,oturduğunuz eve gittim,sizden hiçbir bilgi alamadım. Çok şükür kavuşturana. Başarılarınız daim olsun. Saygı ve selamlarımla

    Hasan Oral

Comments are closed.