SPOR-Guti’nin veliahtı kim?

BEŞİKTAŞ-Siyah-beyazlılar, takımdaki geleceği belli olmayan İspanyol yıldızın alternatifini buldu. Siyah-Beyazlı yönetim, bonservisi Ajax’ta olan ancak Vitesse’ye kiralanan 23 yaşındaki İsmail Aissati ile anlaştı. Bunu Faslı futbolcunun kendisi söyledi: ‘Beni istiyorlar. İstanbul ilgimi çekiyor’ Kara Kartal’da Guti’nin takımdaki geleceği henüz belli değil. Bu nedenle Beşiktaş yönetimi, İspanyol yıldızın gitmesi durumunda ‘B planını’ hazır tutuyor. Siyah-Beyazlı yönetimin, bonservesi Ajax’ta bulunan ancak sezon başında teknik direktör Frank De Boer ile anlaşamadığı için Vitesse’ye kiralanan Fas asıllı Hollanda vatandaşı İsmail Aissati ile anlaştığı ortaya çıktı. Bunu iddia eden de, futbolcunun kendisi… Utrecht doğumlu Aissati, Fas’ta yayın yapan ‘Lions De Atlas’ isimli sitede yer alan habere göre ‘Frank De Boer olduğu sürece Ajax’a dönmeyeceğim. Beşiktaş ile menajerim görüşüyor. İstanbul ilgimi çekiyor’ dedi.

STOPER PAULAO BEŞİKTAŞ’TA!
1988 doğumlu Aissati’yi Milan geçen sezon Pirlo’nun yerine almak istemiş fakat Ajax’ın istediği rakama ulaşılamadığı için transfer yatmıştı. İddiaya göre; Beşiktaş, Aissati için Ajax’a 2.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Aissati, alt yapısından yetiştiği PSV formasını da 2005-2008 yılları arasında terletmişti. Öte yandan Portekiz gazetesi Abola da, Beşiktaş’ın, Braga’nın stoperi Paulao ile her konuda anlaştığını iddia etti.

PSV’NİN ALT YAPISINDA YETİŞTİ
İsmail Aissati, PSV’de İbrahim Afellay ile aynı dönemde A Takım’a yükseldi. Afellay patlama yapıp Barcelona’ya gitti. Aissati ise bekleneni veremedi.

AKŞAM

One comment
  1. Eger bu haber dogruysa ajax bu kotu curuk fitbolcuyu hemen satar ayrica faslilar ve TURKLER arasinda hollandada kavga var bu futbolcuyu alrak hata yapmayin!

Comments are closed.