SPOR-Çetenin patronu da Portekizli

BEŞİKTAŞ-Gelecek sezon için teknik direktör arayışlarını sürdüren siyah beyazlılarda en güçlü aday; Real Madrid’in eski hocası Portekizli Carlos Queiroz. Takımı Tayfur Havutçu’ya teslim eden Beşiktaş’ta teknik direktör arayışları sürerken, listenin ilk sırasında yer alan ismin Carlos Queiroz olduğu öğrenildi. Siyah beyazlıların Queiroz’u liste başı yapmasının 4 önemli sebebi bulunuyor…

Queiroz, Beşiktaş’ta takımın temel taşları olan Ricardo Quaresma, Simao Sabrosa ve Almeida gibi Portekizli. Jose Mourinho, geçtiğimiz günlerde İspanya’da görüştüğü başkan Demirören’e vatandaşını tavsiye etti. Querioz, bir dönem Real Madrid’i çalıştırırken, M.United’da Alex Ferguson’un yardımcılığını yaptı.

Luis Figo, Rui Costa, Couto, Joao Pinto, Jorge Costa, Vitor Baia gibi yıldızlar, Querioz’un Portekiz Genç Milli Takımı’nı çalıştırdığı dönemde çıkış yaptı.

Demirören&Ronaldo AŞ

BEŞİKTAŞ Başkanı Yıldırım Demirören, Cristiano Ronaldo ile ortak inşaat işine girdi. Demirören, İspanya’nın turistik yerlerinde villa ve golf sahaları yapılması için projeler hazırladıklarını belirterek, “Ronaldo’nun yatırım fikri sıcak geldi. Bundan böyle Ronaldo ile ticari ilişkilerimiz daha da büyüyecek” dedi.

İsmail ER / HÜRRİYET

One comment
  1. Yashasin Besiktas yasasin turk milleti yasasin Iran/Azerbaijan yasasin Turkie biz da sevindik

Comments are closed.