BEŞİKTAŞLI YAZIYOR

Beşiktaş Medya Grup sizler için özel bir uygulama başlattı!.. Beşiktaş Gazete Radyo ve Tv’yi takip edenler bundan böyle tüm internet sitelerimizin yazarı olacak. Başta Beşiktaş olmak üzere her türlü konuda yazı ve yorum yazabilirsiniz, link verebilirsiniz. Beşiktaş Medya Grup editörleri yazı ve yorumlarınızı en kısa sürede inceleyerek onay verecektir. İlginize teşekkür ederiz.

2 comments
  1. bizimde beşiktaş gazetesinde yazacak olmamız çok güzel bir şey.Sormak isteğim birşey var. Her maçtan sonra yorum yapabilirmiyim. her türlü yazıyı yayınlayacakmısınız.Öncelikle samet hocaya destek verilmesini istiyorum. Takım yenilsede destek verilsin. Demirören her sezon destek veriyorum derdi. Hoca değiştirirdi. Bu nedenle borçtan kurtulamadık. Borçların hesabı sıorulmalı. Taraftar kandırılmamalı. Camia herşeyi görüyor. altyapı bize yeter.Hak eden formayı kapar. Savaşalım yeter, her takımı yeneriz.

  2. Beşiktaş iyi yolda olduğunu bir kez daha gösterdi. Mersin karşısında gençler bir harika idi.Oğuzhan’ın kendisini bulmasına sevindim.Ancak sarı kartlı bir futbolcunun daha dikkatlyi olması gerekirdi. Örneğin baraja girmemeliydi Oğuzhan.İkinci yarıda kendisini seyretmek isterdik.Beşiktaş gerçekten savaşan bir takım olma yolunda. Lig sonurna kadar umlarım bu görüntü değişmez. Keşke bu takımda Q7 de oynatılabilse…tribünlerin boş kalması ise ayrı bir konu.Yönetim bu işi nasıl çözecek çabuk olmalı…

Comments are closed.