SPOR-Kartal transfere hazırlanıyor

Transfer dönemi yaklaştı ve Bursaspor, Beşiktaş’ın kapısını çaldı. Timsah, Siyah-Beyazlılar’dan Fatih Tekke ile Zapotocny’i istedi, Kara Kartal ise “İbrahim Öztürk” dedi. Kadrosundaki Nunez ve Steinert gibi isimlerle yollarını ayırmaya hazırlanan Yeşil-Beyazlılar, gözünü Beşiktaş’ta fazla forma şansı bulamayan Fatih Tekke ile Tomas Zapotocny’e dikti. İki yıldız için Kartal’ın kapısını çalan son şampiyona, Beşiktaş’tan olumlu yanıt geldi. Siyah-Beyazlı idareciler, Schuster’le yapacakları görüşmenin ardından bu teklif hakkında net yanıt vereceklerini dile getirdiler. Ancak Beşiktaşlılar’ın da bir isteği vardı: İbrahim Öztürk…

İbo’dan yeşil ışık
Bursaspor’un çıkışında önemli rol oynayan ve hızıyla dikkat çeken İbrahim’i istediklerini dile getiren Beşiktaşlılar’a Bursasporlu idarecilerin de yeşil ışık yaktığı kaydedildi. Son durum, önümüzdeki günlerdeki son görüşmenin ardından netlik kazanacak.

One comment
  1. Alma Mazlumun AHINI Cıkar Aheste Aheste Diye Dogru Bi Söz Vardır;ben fatihle,shuster arasındaki olayda işlerin kötüye giddiginde iradesini dengesini kontrol edemeyen shusterin bu sorununu çözmek gerek.Bunu idarecilerin muhakkak yapması gerekkir.çünkü yarın tekrar işler koyüye gidince aynı işi başkasına yapacaksın.yatın şuan yine yaparsın.shusterin işine karışmamaları güzel dogru,ama yanlış yapıyosa eger bu yanlış bunu yapmayalım demek idarecilik.yanlışa dur demek düzeltmek.idarecilik her çeşit insanı idare edebilmektir.herkes futbol bilgisine sahıp olabilir insan idare edebilmek idareciliktir.SEN MAZLUMA ZULM EDERSEN ALLAH MULKUNDE SENİ BAKI KILMAZ.Yanlışsada dogrulmak istiyorsa dogrultmazsanda atarsan dışlarsan itersen sahıp çıkmazsan aynısı bunu yapanların başına gelmiyeceginin garantısı varmı.

Comments are closed.