Görevden alınınca kitap yazan ve Kılıçdaroğlu’na hırsız imasında bulunan Hazinedar’ın danışmanı ve ortakları meğer neler neler yapmış!..

Beşiktaş’ta seçime yakın ilginç işler oluyor. Bizim zamanında daha ilk günden yazdığımız liste sahtekarlığı, kimlerin listelerde meçlis üyesi olarak yerlerinin değiştirildiğini, kimlerin değiştirdiğini ve bunların arkasında kimlerin olduğunu yazdığımız olaylar zamanında yalanlanırken, bu nedenlerle de olmadık küfür dahil, gazete engellemeden tutunda birçok rezil işlerle karşılanırken, şimdi seçim öncesi kitap haline getirilmiş!..
Hem de İçişleri Bakanlığınca soruşturma açılan yıllarca çifter çifter maaş alan Murat Hazinedar’ın danışmanı görevden alınan ve partiden atılan Uğur Gedik tarafından…

OLACAĞI BUYDU!.. 44 AY MAAŞ ALDIĞI BELEDİYE BAŞKANI İÇİŞLERİ BAKANLIĞINCA GÖREVDEN ALININCA APAR TOPAR OLUP BİTENİ ANLATAN KİTAP YAZDI

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın 44 ay danışmanlığını yapan CHP eski ilçe başkanı Uğur Gedik seçime aylar kala bir kitap yazdı ve kendinin de içinde bulunduğu rezillikleri bir nevi ifşa etti.
Bilindiği gibi Beşiktaş’taki geçen dönem seçimlerinde Murat Hazinedar son anda başkan adayı gösterilmiş. Mustafa Sarıgül’ün avukatı denilerek çokça itiraz edilmişti. Ancak kitapta da belirtildiği gibi bir beşli komite toplanıp meçlis üyelerini değiştirmişti. Bunun üzerine Beşiktaşta CHP seçime dahi giremiyordu. Bu nedenle Uğur Gedik listede tahrifat yaptığı gerekçesiyle görevden bizzat CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu talimatıyla görevden alınmıştı. Ancak Murat Hazinedar başkan seçilince Uğur Gedik’i yanına danışman olarak almış ve maaş vermekteydi. 44 ay boyunca danışmanlık yapan Gedik, Murat Hazinedar görevden alınınca hem onun hem yerine gelen başkan vekili Tahir Doğaç hem de Kılıçdaroğlu hakkında bir kitap yazdı.

MECLİS ÜYE LİSTESİNİ DEĞİŞTİRMİŞ SAYISIZ AKÇELİ İŞLER GÜNDEME GELMİŞ PARTİDEN ATILMIŞTI

Kitapta 5 li komite diye tabir ettiği kişiler ile birlikte bazı milletvekillerinin de adı geçiyor. Ayrıca Gedik, belediyedeki bazı tabloların özel kalem ve Kılıçdaroğluna hediye edildiğini de iddia ediyor.
Bilindiği gibi yine Uğur Gedik bir iş adamından sosyal sorumluluk adı altında 20.000 lira isterken polis tapelerine yakalanmış, bu da haber olmuştu.

 

CHP İLÇE BAŞKANI İDİ ATILDI ÇALINTI TABLOLARLA KILIÇDAROĞLU’NU  SUÇLADI

Uğur Gedik’in belediyeden ayrıldıktan sonra yazdığı kitap ise, birçok medya organlarına haber oldu.
Her haberin paylaşıldığı Oda Tv ise, 44 ay boyunca Hazinedar’a danışmanlık yapan Uğur Gedik Hazinedar hakkında kitap yazdı diye haber yaptı!..
İşte o satırlar.
Eski CHP Beşiktaş İlçe Başkanı Uğur Gedik, İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılan CHP’li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’la ilgili bir kitap kaleme aldı.
Ayrıca Sabah Gazetesine de röportaj veren Gedik bu gazetelere de kendisini 5 yıl önce seçim sahtekarlığı nedeniyle partiden atan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na adeta intikam alırcasına gönderme yaparak, Beşiktaş’taki değerli tablolar kayıp!.. Bunlar Kemal beyin evinde diye CHP Genel Başkanına hırsız imasıyla manşet oldu!..

Çeşitli suçlamalarla görevden alınan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın 44 ay boyunca Başdanışmanlığını yapan Uğur Gedik’in, Hazinedar görevden alınır alınmaz kısa sürede yazdığı “Beşiktaş’ın Hazinedar’ı” adlı kitabında birlikte çalıştığı başkan ve çalışma arkadaşları hakkında da iddialar ortaya atıldı.

ORTAKLAŞA SAHTEKARLIKLAR ORTAYA ÇIKTI

Gedik kitabında;
Dönemin Beşiktaş Belediyesi Meclis Üyesi olan ve başkan vekilliği yapan Tahir Doğaç’ın da listeyi kendi ilçe başkanlığı sırasında yaptığını unutmuş gibi usulsüzlük yapılarak listeye alındığı öne sürerek bir nevi sahtekarlıkları ifşa etti.

KAYIP TABLOLAR KEMAL KILIÇDAROĞLU’NDA DİYE YAZDI MI?..

Uğur Gedik’in kitabında en çok dikkat çeken bölüm Beşiktaş Belediyesi, Beltaş ve kültür Merkezlerinde bulunan tabloların olmadığı ve bunların CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na gönderildiği iddiası…

GERÇEK YAZARLAR NELER YAZMIŞ BAKALIM, O ZAMANLARI HATIRLAYALIM….
İŞTE YALÇIN BAYERİN YAZISI…

işte Hürriyet Gazetesi’nden Yalçın Bayer’in yazısı
Beşiktaş’ta utanılacak işler
CHP Beşiktaş örgütünde, partide son zamanlarda pek görülmeyen ‘yumruklu, küfürlü ve sandalyelerin havada uçuştuğu’ bir gerginlik yaşanacağı bekleniyordu.
Bu olay en tartışmalı ilçe Beşiktaş’ta gerçekleşti.
Örgüt, yerel seçim sonuçlarını görüşmek üzere Akatlar Kültür Merkezi’nde önceki gün 17.30’da toplandı.
Toplantı çok gergin başladı… 2005’teki CHP Kurultayında Baykal ile Sarıgül kavgasının benzeri yaşandı. Kavganın nedeni, ‘Ankara sahte belediye meclis listesi’ yapılması ve bir çok adayın yerlerinin değiştirilerek Sarıgül’ün ekibine yol verilmesiydi.Toplantıda, ‘yerliler’ ve ‘taşralılar’ karşılıklı olarak küfürleştiler ve yumruklaştılar.


Ankara’dan gelen onaylı meclis listesi, ilçe başkanı Uğur Gedik’in baskı altında tutularak ve kendisine ‘para’ verildiği iddia edilerek değiştirilmişti. Gedik “Ben bu değişikliği yaparsam partiden atılırım” demişti. Nitekim öyle oldu ve Kılıçdaroğlu’nun talimatı ile partiden hemen ihraç edildi.

Hazinedar ve Sarıgül’e yönelik eleştiriler şu noktalarda odaklandı:
“Dışardan Sarıgül’ün bir sürü adamını Beşiktaş’a getirdiler. Yetmedi, Belediye Meclisine Ordulu (ve Fatsalı), Sinop’lu yandaşları ön sıralara yerleştirdiler; ‘gedikli’ belediye başkan aday adayı ve 2. sıra meclis üyesi’ Bülent Tatar (ve Merve Hanım) dışında Beşiktaş’tan kimseyi listelere almadılar. Bu isimleri de genel merkezin listesini değiştirerek yaptılar. Bu siyasette çok ayıp bir şeydir.”
Taraflar birbirine girerken Sarıgül’ün telefonla gelişmeleri takip ettiği öğrenildi.


Toplantıyı izleyenler arasında Büyükşehir CHP Grup Başkanvekili Ertuğrul Gülsever, il başkanlığından Mustafa Ataç, MYK üyesi Dursun Bulut da vardı. Bulut, Hazinedar’a dönük olarak şöyle konuştu: “Liste sahtekarı eski ilçe başkanı Uğur Gedik’i belediyeye başdanışman olarak atadınız. Görevden almazsanız parti suçu işlemiş olacaksınız. Bunun sonucu disiplin kuruluna sevktir; sizi uyarıyorum, derhal bunun görevine son verin. Genel başkanının talimatı olduğunu bilmiyor musunuz?”


Hazinedar’ın Beşiktaş’ta, İsmail Ünal tarafından atanmış olan daire müdürlerinin yerlerine hemşerilerini yerleştirdiği öne sürüldü. Hazinedar, Ünal’ın Beltaş’ın başına atadığı halasının oğlu Mustafa Ünal’ı görevden alarak yerine kendi halasının oğlu, ortaokul mezunu Ali Bağdatlı’yı getirmesi bir başka şaşkınlık oldu. Fatsa doğumlu olan ve Antalya’da çiçekcilik yapan Bağdatlı; belediye meclisinde kontenjan 2’den aday gösterilmişti. CHP Genel Merkezi, Beşiktaş’ı seyretmeye devam mı edecektir?

MUSTAFA SARIGÜL UĞUR GEDİK BÜLENT TATAR ORGANİZASYONU

– CHP Beşiktaş Belediye Meclis listesinin ‘ayarlanması’ gece yarısından sonra Point Otel’de ‘kotarıldı’.
Operasyon Sarıgül, Hazinedar, Uğur Gedik, Bülent Tatar ve Hüseyin Sipahi’nin organizasyonu ile gerçekleştirildi.
7 ve 8 sıradaki isimler Eyüp Birgin ve Hüseyin Sipahi 4 ve 5. sıralara getirildi.
Büyükşehir Meclisi’ne giden isimler şöyle oldu:
1- Onur Kumbaracıbaşı, 2- Bülent Tatar (5. sıradan geldi), 3- Affan Keçeci, 4- Hüseyin Sipahi (7’den geldi) 5- Eyüp Birgin (8’den geldi)

BAHŞİŞLERİ KİMLER ALDI

– İsmet Aslan, Mustafa Kantar, Mustafa Mercan yerleri değişti. Yerleri değişenlerden bazıları için ‘bahşiş’ aldıkları öne sürüldü; bir üye bunlar için “Hayatları kurtuldu” esprisi yaptı.
– Kontenjan 1.deki Levent Serdaroğlu’nun yerine Cevdet Bayram getirildi.
– İlçe örgütünün ağır toplarından Hasan Bozkurter’in tepkisini “Partinin tüzüğündeki üye, ikametgah senedinin olduğu yerde politika yapar” diyerek şöyle gösterdi: “O zaman yerel yönetim demenin ne anlamı var. O zaman ‘Toplama yönetim’ densin; bu üyelere karşı bir saygısızlıktır. Şimdiye kadar hiç böyle bir şey olmamıştı.”
– Beşiktaş Belediye Meclisi’nin 28 üyesi+3 üyesi var. Sarıgül’ün TDH’sinden 8 üye meclise girdi. Bunlar arasında Prof. Onur Kumbaracıbaşı, Affan Keçeci, Hüseyin Sipahi, Eyüp Birgün var. Zaten bu isimler daha önce yazdığımız gibi ilk beşin (İBB’lik) içindeler.

AİDAT SOYGUNU

– Beşiktaş örgütünde bir centilmenlik anlaşması yapılmıştı: Belediye Başkan adayı olan meclis üyeliğine aday olamayacaktı. Ne yazık ki, Bülent Tatar buna uymadı; attığı imzanın arkasında durmadı.
– Bir üye şunları söyledi: “Ben meclis aday adaylığı için 2 bin lira verdim; ondan önce de aday olacaklar için açılan ‘belediye kursu’na katıldım, bunun için de 500 lira ödedim; yani 2.500 lira… Bu az para değil. Ben oturup adaylık aidatını veriyorum… O zaman soruyorum; ‘bu parayı yatırmayanla eğitimden geçmeyenler hani aday olamayacaktı’… Maalesef yapıldı. Bu bir soygunculuktur. Şimdi Beşiktaş’ta oturmayanlar Beşiktaş’ın her yerine hakim oldu! Sayın Sarıgül, ‘ben iki tane meclis üyesi yazdıramadım’ diyerek yakınıyordu. Bu ne perhiz, bu ne turşu? Peki CHP’ye şimdi parti mi demek lazım, yoksa başka bir şey mi?”
– Örgüt toplantısında şu değerlendirmeler de ortaya atıldı. Beşiktaş’ın 31 belediye meclis üyesi var ya, bunun 16’sı taşıma üye… 8’i Şişli’den, 4’ü Ankara’dan, 3’ü Fatsa’dan, 1’i Ayancık’tan (Eski Ayancık Belediye Başkanı, başkan yardımcısı oldu)
– Murat Hazinedar’ın, Kemal Kılıçdaroğlu’nun, kendisini arayıp “Hüseyin Sihahi’yi Teknik Başkan Yardımcılığı’ görevinden alması için talimat vermesi üzerine üzerine “Onu başkanım atadı” demesi de eleştiri konusu oldu.

GAZETECİ NELER YAZMIŞ ONA DA BAKALIM

İstanbul Gerçeği yazarı gazeteci İmambakır Üküş neler yazmıştı o zamanlar bir de ona bakalım!..
Beşiktaş’ta neler oluyor?..
CHP bu seçimlerde Beşiktaş’ta seçimlere girmedi. CHP, bu seçimlerde Beşiktaş’ı Sarıgül’e ”ihale” etti…
Seçimler bitti… Ama tartışmaları bitmedi…
Özellikle Beşiktaş’ta hiç bitmeyecekmiş gibi görünüyor…
Ayrıca, Beşiktaş’ta seçimler CHP içinde dönüm noktası olabilir…
Aynı zamanda bir “kopuş” noktası da olabilir…
***
Beşiktaş, CHP’nin İstanbul’da çok “yüksek oy” aldığı ilçelerden birisi…
Ancak, CHP bu seçimlerde Beşiktaş’ta seçimlere girmedi…
CHP, bu seçimlerde Beşiktaş’ı Sarıgül”e “ihale” etti…
CHP, Beşiktaş’ta Sarıgül’e ve “ekip”ine teslim oldu…
Sonuç ortada…
***
17 Aralık “yolsuzluk” ve “rüşvet” operasyonunda “çete lideri” olarak gözaltına alınan Hüseyin Avni Sipahi CHP’den meclis üyesi yapıldı…
Yetmedi…
Büyükşehir meclis üyesi olabilmesi için CHP genel merkezi listesi üzerinde oynandı…
“Korsan” liste yapıldı…
Hüseyin Avni Sipahi böylece büyükşehir meclis üyesi olabildi…
***
Peki, bu “korsan” listeyi kim veya kimler yaptı?
Listeyi değiştirdiği iddiasıyla ilçe başkanı Uğur Gedik disiplin kuruluna verildi…
“Evrakta Sahtecilik” ve “korsan liste” suçlamasıyla CHP’den “ihraç” edildi…
Peki, “sorun” çözüldü mü?
Suçlular cezalandırıldı mı?
***
Eğer bir “suç” varsa?
Eğer bu “suç”un cezası CHP’den ihraçsa?
Neden Murat Hazinedar’ı ihraç etmiyoruz?
Neden Mustafa Sarıgül’ü ihraç etmiyorsunuz?
Neden Oğuz Kaan Salıcı’yı ihraç etmiyoruz?
Çünkü bunların hepsi bu “korsan liste”yi Point Otel’de birlikte yaptı?
Bunların hepsi, Uğur Gedik’e “talimat”lar verdi…
Bunların hepsi, Uğur Gedik’e “söz”ler verdi?
***
Uğur Gedik CHP’den “ihraç” edildi…
Ama, Beşiktaş belediye başkanı Murat Hazinedar onu “özel danışmanı” yaptı…
Uğur Gedik’e Belediyeden araç ve şoför tahsis etti…
Uğur Gedik’e belediyede “oda” tahsisi etti…
Uğur Gedik’e işlediği “suç”tan dolayı “ödül” verildi?
Kimler tarafından…
Belediye başkanı Murat Hazinedar ve Mustafa Sarıgül tarafından…
***
Sözde oluşan tepkiler yüzünden Hüseyin Avni Sipahi Beşiktaş belediye başkan yardımcılığından istifa etmiş…
Yalandan kim ölmüş ki, Hüseyin Avni Sipahi, Murat Hazinedar ve Mustafa Sarıgül ölsün…
Sözde “istifa” eden Hüseyin Avni Sipahi “tam yetkiyle” Beşiktaş belediyesinde görev başında…
Kim, kimi kandırıyor?
Burada kandırılan CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu mu oluyor?
***
Aslında, kandırılan bizleriz…
CHP’de…
Kemal Kılçdaroğlu’da…
Herkeste bile bile…
Göz göre göre Beşiktaş’ı Sarıgül’e ve bu ekibe kurban etti…
***
Şişli belediyesi Sarıgül hanedanlığına teslim edildi…
Beşiktaş Belediyesi “Sarıgül’ün çiftliği” yapıldı…
Bunun hesabını kim soracak?
Bunun hesabını kim verecek?
***
Av. Murat Hazinedar’ı yakında daha iyi tanıyacaksınız…
Galip Öztürk’ün “Metro Turizm”inden tanıyacaksınız…
Müvekillerinin parasını zimmetine geçirme iddiaları ve davalarından tanıyacaksınız…
CİA’nın “düşünce kuruluşları”ndan ve “ilişkileri”nden tanıyacaksınız
Boşuna değilmiş Sezgin Tanrıkulu’yla “dost”luğu…
Hepsini çok yakında hep birlikte daha iyi tanıyacak ve tanıtacağız…
***
CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu “cesur” olmalı…
Murat Hazinedar, Mustafa Sarıgül ve bütün “suç ortak”larını CHP’den “ihraç” etmelidir…
Bunlara CHP genel başkan yardımcılarını da dahil etmelidir…
CHP yükselmek için “yük”lerinden kurtulmalıdır…

BENZER HABERLER:
İŞTE O REZİL HABER VE PAYLAŞIMLAR

GÖREVDEN ALINAN BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANI MURAT HAZİNEDAR’IN GEDİK AİLESİ İLE İLGİLİ TWITER PAYLAŞIMI:
Eski İlçe Başkanımız ve Danışmanım Uğur Gedik ile Ulus Mahalle Muhtarımız Kadriye Gedik’in kızı Gözde ile Berk’in nişanlarını gerçekleştirdik

TIKLA OKU!!!