Siyasetçinin paylaşımlarını açıkladılar!.. İşte o paylaşımlar!..

Yön Gazetesi’nde çıkan bir haber ve paylaşımlar Beşiktaş başta olmak üzere siyasi çevrelerini adeta karıştırdı!..

18/11/2017 tarihinde çıkan bir haber İYİ Parti ve Beşiktaş’ta tartışılmaya başlandı. Yazılanlarla ilgili bir açıklama yapılmaması ayrıca kafalarda bir soru işareti bıraktı!..

Tuncay Buruşuk, Beşiktaş’ta emlak komisyonculuğu yapıyordu!..

Tuncay Buruşuk’un daha önce MHP ilçe başkanı iken İYİ Parti’nin kuruluşu için başka partililerle görüşmelere katıldığı ve bu nedenle MHP ilçe teşkilatının fes edilerek  görevden alındığı belirtiliyor.

MHP’de 1 Kasım seçimlerinin ardından başlayan Olağanüstü kurultay tartışmaları sürerken, MHP Genel Merkezi’nin Kurultay isteyen teşkilatları kapatmıştı. Bunlardan biri de Beşiktaş ilçe teşkilatı olmuştu.

Yön Gazetesi’nde Tuncay Buruşuk ile ilgili bir haber ve iddia ile yapılan paylaşımlara dikkat çekildi!..

YANLIŞ İSİM İDDİASI…

Türkiye’de İYİ Partiyi herkes takibe aldı. Acaba İYİ mi gidiyor, yoksa kötü mü gidiyor? İl ve İlçelerde görevlendirilen kişiler vatandaşlar tarafından takibe alınıyor. Yani bu ülkede şu anda siyasi bir boşluğu kaliteli siyasetçilerle doldurmaya çalışan İYİ Parti bazı yerlerde yanlış kişilerle adım atması tepkilere neden olmaya başladı. İşte bu konuda gazetemize ulaşan bazı istihbari bilgiler doğrultusunda İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde görevlendirilen MHP’nin eski ilçe başkanı Tuncay Buruşuk görevlendirildi. Tuncay Buruşuk’un İsmail Ağa cemaati ile birlikte Cübbeli Ahmet yanlısı olması İYİ Partiye İYİ gelmez şeklinde eleştirilere neden oluyor.

İSMAİL AĞA CEMAATİ VE CÜPHELİ PAYLAŞIMLARI…

Bir çok il ve ilçelerde MHP’den istifa ederek veya görevden alınarak  İYİ Partiye geçenlere Beşiktaş ilçesi de dahil oldu. Beşiktaş’ta İYİ Parti Müstakbel İlçe Başkanının İsmail ağa Cemaati ile görüntüleri kafa karıştırdı.
Beşiktaş Modern, laik, liberal ve sosyal görüşlü Atatürkçü insanların yaşadığı Cumhuriyet Halk Partisinin Türkiye’de en yüksek oyu aldığı bir ilçe.
Bu yapısından dolayı Bütün partiler seçmene şirin gözükmek için Atatürkçü ve modern hayat biçimini benimseyen kişileri ilçe başkanı ve yöneticisi yapıyorlar.
Hatta AKP’nin 10 kasımda üyelerini Anıtkabire götürdüğü iki ilçeden biri Beşiktaş ilçesi.
Hal böyleyken Meral Akşener’in Atatürk’e vurgu yaparak kurmuş olduğu İYİ partinin Beşiktaş İlçe Başkanlığına getirileceğine kesin gözüyle bakılan Eski MHP ilçe başkanı Tuncay Buruşuk’un İsmail ağa Cemaat üyeleri ile görüntüleri ortaya çıktı.
Facebookta Tuncay Buruşuk’un kendi sayfasından paylaştığı Mahmut Efendi hazretlerinin bahçesinde iftar üst yazısı ve Cemaat üyeleri ile iftar resmi çok manidar.
Yine Tuncay Buruşuk sayfasında “Çok şükür Cübbeli Ahmet hocamız tahliye oldu” diyor.
Beşiktaş gibi bir ilçeye bu başkan hiç ama hiç İYİ olmadı Sayın Akşener.
Bir kez daha düşünmenizde fayda var…
Yön Gazetesinde yayınlanan haber böyle!..