SPOR: BJK: 2 Gaziantep:0

Spor Toto Süper Lig’in üçüncü haftasında Gaziantepspor’u ağırlayan Beşiktaş, rakibini 2-0 mağlup etti. Siyah-Beyazlılar’a galibiyeti getiren goller, 30. ve 35. dakikalarda Almeida’dan geldi. Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig 3. hafta karşılaşmasında Gaziantepspor’u 2-0 mağlup etti. Maçın ilk yarısını, Siyah-Beyazlı takım 2-0 önde kapadı.

28. dakikada Beşiktaş öne geçti. Fernandes, bu sefer soldan topla ceza alanına yöneldi. Bu oyuncunun yerden vuruşunda, ceza alanı içinde oluşan karambol sonrası meşin yuvarlağı Almeida önünde buldu. Portekizli oyuncu, yerden sert bir vuruşla topu filelere gönderdi: 1-0.

33. dakikada Fernandes bu kez sağ kanattan ceza alanına girerken Binya’nın müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem Ali Palabıyık penaltı noktasını gösterdi. Karara Gaziantepsporlu futbolcular itiraz ederken, 35. dakikada penaltı atışını kullanan Almeida, kaleci Karcemarskas’ın müdahalesine rağmen topu bir kez daha filelere gönderdi ve farkı 2’ye çıkardı: 2-0. Kalan sürede önemli gol pozisyonu yaşanmadı ve Beşiktaş, ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.

Beşiktaş, karşılaşmanın ikinci yarısına aynı 11’le başlarken Gaziantepspor’da Bülent Uygun, Ekrem Dağ’ı çıkardı ve yerine Darvydas Sernas’ı dahil etti. İlk yarıda 2-0’lık üstünlüğü yakalayan Kartal, ikinci yarı bu skoru korumayı tercih etti. Zaman zaman tehlikeli ataklarla Beşiktaş kalesini yoklayan Gaziantepspor ise gol bulamadı. 90. dakikada Muhammet Demirci, serbest vuruştan müthiş bir şut çıkardı ancak top direkte patladı. Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmadı. Beşiktaş, ilk yarıda bulduğu iki golle karşılaşmayı 2-0 kazanan taraf oldu.