SPOR: Taraftara çok özel forma

Beşiktaş’ın 2013-2014 sezonunda giyeceği adidas imzalı gri forma, Kartal Yuvası ve adidas mağazalarında satışa çıktı. Kulübün kuruluşunun 110. yılı nedeniyle özel bir anlam taşıyan gri forma, bugün satışa sunuldu.
Modern bir çizgide koyu griden açık griye degrade renk geçişiyle tasarlanan adidas Gri formayı, dünü ve bugünü birleştiren detayları ile Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün 110. yılına ayrı bir anlam katıyor. 110. yıla özel, Beşiktaş JK arması formanın sol üst bölümünde, taraftarın kalbinde konumlanıyor. Ayrıca 110 yıllık tarihinde yer almış üç logo bütünleşik biçimde, formanın sırt iç ense bölümünde taraftarı karşılıyor.
Yeni adidas Gri Formalar, adidas’ın en ileri, yenilikçi teknolojileriyle hazırlandı. Formalarda yer alan adidas’ın ClimaCool® teknolojisi sayesinde vücudun en çok ısınan bölgeleri tespit edilerek özel tasarlanmış havalandırma kanalları ile iç ve dış hava akımı oluşturuluyor. Böylece vücudun kuru ve serin kalması sağlanıyor. Bu da futbolcuların vücut ısılarını 90 dakika boyunca ideal seviyede tutarak, dayanıklılıklarını artırıyor.