SPOR: 6,5 saatlik savunma

Fenerbahçe’nin ardından Beşiktaş da savunmasını gerçekleştirdi. UEFA Tahkim Kurulu’ndaki duruşmalı toplantıya Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın TFF Etik Kurulu üyelerini tanık olarak getirmesi ilgi çekti. Özellikle İspanyol Başkan Marquez bu durumdan çok etkilendi.

FENERBAHÇE’nin ardından Beşiktaş da UEFA Disiplin Kurulu’nun şike iddialarıyla ilgili verdiği 1 yıl Avrupa Kupaları’dan men cezasına yaptığı itirazın UEFA Tahkim Kurulu’ndaki savunmasını dün gerçekleştirdi…
İsviçre’nin Nyon kentinde bulunan UEFA merkezindeki duruşmalı savunmaya damga vuran olay Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın, Türkiye Futbol Federasyonu Etik Kurulu üyelerini tanık olarak göstermesiydi.

BERAAT KARARINI NASIL ALDINIZ?

FİKRET Orman’ın isteği ile duruşmalı savunmaya katılan TFF Etik Kurulu Başkanı Prof. Dr. Oğuz Atalay, üyeler Yrd. Doç. Dr. Burak Oder ve Mertay Kugay’ın, UEFA Tahkim Kurulu üyelerinin, en başta İspanyol Başkan Pedro Tomas Marquez üzerinde etki sağladıkları, tanıklıklarının da ilgi çektiği öğrenildi.

Şike soruşturması kapsamında yapılan yargılama sonucu iki kez Beşiktaş’a cezayı gerek görmeyen TFF Etik Kurulu üyelerine bu durum ve kararı nasıl aldıkları soruldu.