SPOR: Birbirlerine girdiler

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yorumcu Rıdvan Dilmen’e sert çıktı. Canlı yayındaki konuşmaları medyada üst sıralara çıktı. Başkan Orman, Dilmen’in iki gün önceki sert eleştirilerini NTV canlı yayınına bağlanarak yanıtladı, gergin anlar yaşandı. Fikret Orman: Şuna açıklık getirelim. Bir futbol takımında başkan ve yöneticilerin ne yapmaları gerektiğini Sayın Dilmen de iyi bilir. Beşiktaş takımının yenilmesi en başta beni olmak üzere çok üzmüştür. Bir maç kaybetmenin ardından bir başkanın yöneticilerin bırakmasını istemek benim garibime gitti.

Rıdvan Dilmen: Siz kanal kanal televizyonlara bağlanacaksınız o zaman. Biz serbestçe eleştiride bulunamayacak mıyız. Yoldan geçen biri konuşuyormuş gibi davranmanız benim garibime gitti.

Fikret Orman: Biz gerçekten önemli bir mücadele verdik. Biz iki sezon öncesinden kalan borçların olduğu bir yönetime geldik. Herkesin parasını ödeyen bir haldeyiz. Biz kaynak üretip emek verdiğimiz bir yönetimle bir maçta yenilince getirilen eleştiriler benim ağırıma gidiyor. Rıdvan Dilmen: Beşiktaş’ta işler tıkırında olsa, şu an Beşiktaş’ın para verecek yöneticilere ihtiyacı var. Fikret Orman: Beşiktaş’ın 10 yıllık yönetimi 100 milyon koyarken biz 25 milyon para koymuş durumdayız. Canlı yayında sarfedilen sözler beni üzmüştür. Canlı yayında Rıdvan Dilmen, Orman’a ‘Siz bizi fırçalamak için bağlandınız’ sorusunu yöneltti.

fikretorman
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman