SPOR: “YÜREĞİMİZLE KAZANDIK”

Karşılaşma sonrasında galibiyetin haklı gururunu yaşayan Samet Aybaba, ilk kez şansın kendilerinin yanında olduğunu dile getirdi. Aybaba, “Biliyorsunuz, bu sezon son dakikada yediğimiz çok gol oldu. Son dakika mağduruyuz. Karşılaşmanın sonlarında, ‘Bir kez de biz böyle kazanalım’ dedim içimden. Bu dileğim gerçekleşti. Gerçekten çok keyifliydi” ifadelerini kullandı. Başarılı teknik adam maçla ilgili değerlendirmesinde ise şunları söyledi: “Çok kötü başladık. İlk 25 dakika hiçbir şey yapamadık. Oyuncular baskı altında kaldı. Gol yedikten sonra toparlandık. Oyuna dengeyi getirmeyi başardık. Maçın belli bölümlerinde hızlı çıkıp hücum eden bir Beşiktaş görüntüsü vardı.”

‘Taraftara yakıştı’

“Sonuçta büyük bir takımla maç yapıyorsunuz. Karşımızdaki takım bizden daha yetenekli ve daha kaliteli. Pozisyon da buldular, ancak biz yüreğimizle oynayarak kazandık. Son derbide bu muhteşem taraftara galibiyet yakışırdı.
İnşallah yeni stadımızda da böyle zaferlere devam ederiz. Bu galibiyetle sadece maçı değil, taraftarlarımızı da kazandık.”