SPOR: MEŞALE UYARISI

Ligde hafta sonu Fenerbahçe ile karşılaşacak Beşiktaş’ta taraftarlara stada meşale ile gelmemeleri konusunda uyarıda bulunuldu.Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe ile karşılaşacak Beşiktaş’ta taraftarların stada meşale ile gelmemeleri konusunda uyarı yapıldı.

Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada statta meşale yakmanın ağır bir cezasının olduğu ve taraftarlardan stadyuma meşale ile gelinmemesi için ricada bulunulurken, “Stadımızda meşale yakmanın ağır bir cezasının olduğu ve böyle bir eylemin kulübümüze zarar vermek dışında bir amaca hizmet etmeyeceği iyi bilinmelidir. Taraftarlarımızın kulübümüzü zor durumda bırakacak ve ceza almasına yol açacak meşale yakma, sahaya yabancı madde atma, küfür ve hakaret içerikli tezahüratta bulunma gibi eylemlerden uzak durması büyük önem taşımaktadır.”

“Ayrıca bazı taraftarların stadımızdaki koltukları hatıra amacıyla sökmek gibi uygunsuz bir davranışta bulunabilecekleri yönünde bilgiler gelmektedir. Şampiyonluk yarışındaki Beşiktaşımız’ın İnönü Stadı’nda oynayacağı maçlar olduğunu ve böyle bir eylemin kulübümüze zarar vereceğini hatırlatmak isteriz.” ifadelerine yer verildi.