KUSURSUZ GÜZELLİĞİN SIRRINI AÇIKLADI

Lancome’un Uluslararası Makyaj Eğitim Direktörü German Moyano ilk kez Türkiye’ye geldi. Birçok ünlü starla çalışan Arjantin asıllı Moyano, Lancome uzmanlarının eğitimiyle de ilgileniyor.
Sonbahar-kış sezonundaki favori makyaj trendleriniz hakkında şunları söylüyor: ” Bu sezon favorim koyu renkler. Bordo, siyah ve dudaklarda kırmızı. En iyi sonucu almak için ürünleri azar azar kullanın ve parmak ya da fırça yardımıyla dağıtın. Mesela gözlerde koyu renkleri kirpiklerin hemen üstüne uyguluyorum ve fırçayla yukarı doğru dağıtarak degradeli bir görünüm elde ediyorum. Dudaklara ise kırmızıyı parmaklarla uyguluyorum. Genç görünüm için dudak kalemi kullanmayın. Rujunuzu parmaklarınızla uygulayın. Aynı ruju elmacık kemiklerinize sürün. Daha sonra pudrayla onları düzeltin ve gözleri açmak için de maskarayı kullanın. Yani, ruj, pudra ve maskaranın çantanızda olması yeter! Burada önemli olan kullandığınız ürünün miktarı. Az bir miktarı uyguladıktan sonra fırçayla dağıtın.
Öncelikle göz kapağınıza açık tonda bir baz uygulayın. Koyu renkleri dıştan içeri doğru sürün. Dumanlı bir göz makyajı elde etmek isterseniz, kirpik diplerinize göz kalemi ya da farla koyu bir çizgi çekin. Onları fırçayla dağıtarak kusursuz bir görünüme ulaşabilirsiniz.