ÜCRETSİZ AİLE DANIŞMANLIĞI

KENT HABER: Beşiktaş Belediyesi herkesin dinlenilmeye ihtiyacı vardır gerçeğinden yola çıkarak Aile Danışmanlığı Hizmeti’ni ücretsiz olarak sürdürüyor. Özel eğitimli aile danışmanları ile sizleri dinliyor. Beşiktaş belediyesi’nde konu ile ilgili yapılan açıklama şöyle: Ailenin ve aile bireylerinin refah, mutluluk ve bütünlüğünü güçlendirmek amacıyla, bireylerin aile içi ilişkileri, toplumsal yaşama uyumları ve ailenin her türlü işlevinin yerine getirilmesiyle ilgili sorunları önleme ve çözme kapasitelerini geliştirmek birincil amaçtır. Görevli kadromuz bireylere ya da gruplara yönelik koruyucu, önleyici, eğitici, geliştirici ve rehabilite edici tüm program ve çalışmaları yaparak meslekleriyle ilgili konularda Aile Danışmanı’na destek olacaklardır. Aile Danışmanlığı Hizmeti’nden tüm Beşiktaş kentlileri yararlanabilirler. Hizmetlerimizden yararlanmak için, 7 gün 24 saat 444 44 55 numaralı telefonu arayarak randevu alabilirsiniz.
Aile Danışmanlığı Hizmetleri “Dikilitaş Semt Evi” başta olmak üzere, belediyemizin Levent’te bulunan ana binasında ve Çırağan Hizmet Binası’nda oluşturulan birimlerde dönüşümlü olarak verilecektir.
Aile Danışmanı, başvuran tüm Beşiktaş kentlilerine; bayram ve resmi tatiller hariç, mesai gün ve saatleri içinde (hafta içi; 08:30-17:00 saatleri arasında) ücretsiz olarak hizmet verecektir.