Radyo – Tv 2013

RADYO / TV
RADYO yayıncılığı ilk kez bizim tarafımızdan 2005 yılında canlı yayın şeklinde profesyonel stüdyolarımızdan milyonlara ulaştırılmıştır. Radyo yayınlarımızı kaçıranlar için programlar kayıt altına alınarak anında bilgisayarlara yüklenmektedir. Bu sayede tüm yayınlar istendiği zaman ve yerden izlenmektedir.
TV yayınlarında da bir ilki gerçekleştiren Beşiktaş Medya Grup görüntülü canlı yayını yıllar önce hayata geçirmiştir. Tv yayınlarımız şifreli olup, kamuoyunu direkt ilgilendiren haber yayıncılığı ve esnasında şifresi kaldırılarak, tüm takipçilere açılmaktadır ve canlı yayınlar herkesin izleyebileceği duruma getirilmektedir. Tv yayınları da aynen radyo yayını gibi kaçıranlar için programlar kayıt altına alınarak tekrar izleme imkanı sağlanmaktadır.
Milyonlarca kişi tarafından takip edilmekte olan www.besiktas com tr ve www.beşiktaş.com.tr imtiyaz isim hakkı ODTÜ tarafından şirketimizde alınmıştır. Tüm yayınlarımızı bu isim altında yapılmaktadır.
Ayrıca www.besiktasgazetesi.com ve www.gazetebesiktas.com ve www.radyobjk.com ve www.radyobesiktas.com ve www.besiktasradyosu.com ve www.besiktastelevizyonu.com ve www.radyobesiktas.tv ve www.besiktasweb.tv internet siteleri www.besiktas.com.tr’ye yönlendirilmiştir. Google aralamarda en üst sıralarda çıkmaktadır.

FİYATLAR:
Radyo Jingel: Aylık 500 yayın, 500 TL
(Ayrıca, radyo sayfasında kutu banner ücretsiz…)

İNDİRİM ORANI:
3 aylık bağlantılarda % 10 indirim.
6 aylık bağlantılarda % 15 indirim.
9 aylık bağlantılarda % 20 indirim.
Yıllık bağlantılarda % 25 indirim uygulanır.
Not: ( 3000 TL üzeri fiyatlarda yukarıdaki oranlarda indirim uygulanır. Aynı reklama yılda 1 kez indirim uygulanır. Fiyatlara KDV hariçtir.)

Radyo yayını için tıklayınız
Tv yayını için tıklayınız.