Günlük e-gazeteler

GÜNLÜK e-Gazeteler

BEŞİKTAŞ GAZETESİ adı altında her gün bir ilk gerçekleştirilerek, (spor / yerel / ulusal ) olmak üzere 3 ayrı e-gazete yayınlanmaktadır. Dünyanın her yerinden gazetelerinizi PC üzerinden ve IPad ve IPhone üzerinden gazeteniz elinizdeymiş gibi okuyabilmektesiniz. Her gazetenin manşetinin yanında sizler için kutu reklam yerleri bulunmaktadır. Gazetelerimizdeki bu yerlerde reklamlarınızı yayınlatabilirsiniz. Linkinizi koyabilirsiniz. Ayrıca değişik ebatlarda e-gazetelerimize reklam verebilirsiniz. Gazetelerimizi okuyanlar reklamınızı görerek, PDF üzerinden sizin linkinize tıklayabilmektedirler. Büyük ilgi gören bu yeni uygulama da sizde yerinizi alın.
Milyonlarca kişi tarafından takip edilmekte olan www.besiktas.com.tr ve www.besiktas.com.tr imtiyaz isim hakkı ODTÜ tarafından şirketimizde alınmıştır. 3 ayrı e-gazetemiz de her gün bu linkler üzerinden yayın yapmaktadır. Ayrıca www.besiktasgazetesi.com ve www.gazetebesiktas.com ve www.radyobjk.com ve www.radyobesiktas.com ve www.besiktasradyosu.com ve www.besiktastelevizyonu.com ve www.radyobesiktas.tv ve www.besiktasweb.tv internet siteleri www.besiktas.com.tr’ye yönlendirilmiştir. Google aramalarda en üst sıralarda çıkmakta olup, Beşiktaş’ın ve Beşiktaşlı’nın ilk ve tek digital medya platformudur.
Günlük 1. gazetemiz spordur ve BJK haberleri bulunmaktadır. 2. Gazetemiz yerel olup, Beşiktaş kenti ve semtle ilgili tüm haberleri vermektedir. Kültür sanat haberleri de yer almaktadır.3. Gazetemiz ise ulusaldır ve ülke gündemini takip etmektedir. Dünyanın her yerinden her gün okunmaktadır.

FİYATLAR:

1 sayfa manşet yanı günlük: 100 TL
1. sayfa: manşet yanı aylık:300 TL
1. sayfa çeyrek sayfa günlük: 100 TL
1.sayfa çeyrek sayfa aylık: 500 TL
1. sayfa yarım sayfa günlük:150 TL
1. sayfa yarım sayfa aylık: 750 TL

İç ve arka sayfa tam sayfa günlük: 150 TL
İç ve arka sayfa tam sayfa aylık: 750 TL

İç sayfalar manşet yanı: 50 TL
İç sayfa: manşet yanı aylık: 200 TL
İç sayfa çeyrek sayfa günlük: 50 TL
İç sayfa çeyrek sayfa aylık: 300 TL
İç sayfa yarım sayfa günlük: 200 TL
İç sayfa yarım sayfa aylık: 500 TL

İNDİRİM ORANI:
3 aylık bağlantılarda % 10 indirim.
6 aylık bağlantılarda % 15 indirim.
9 aylık bağlantılarda % 20 indirim.
Yıllık bağlantılarda % 25 indirim uygulanır.
Not: ( 3000 TL üzeri fiyatlarda yukarıdaki oranlarda indirim uygulanır. Aynı reklama yılda 1 kez indirim uygulanır. Fiyatlara KDV hariçtir.)

Beşiktaş Gazete spor e-gazete örneği için tıklayınız.
Beşiktaş Gazete kent e-gazete örneği için tıklayınız.
Beşiktaş Gazete ulusal e-gazete örneği için tıklayınız.