SPOR HABER: SÜRESİZ KADRO DIŞI!..

Serhat Çetin kadro dışı bırakıldı. Beşiktaş’ta Barcelona ile oynanacak karşılaşma öncesinde disiplinsiz hareketleri nedeniyle basketbolcu Serhat Çetin’in süresiz kadro dışı bırakıldığı açıklandı.

Beşiktaş’ta Barcelona ile oyananacak karşılaşma öncesinde Serhat Çetin, disiplinsiz hareketlerinden dolayı süresiz kadro dışı bırakıldı. Yapılan açıklamada, “Süreçle ilgili nihai karar daha sonra teknik heyetimiz tarafından verilecektir” ifadelerine yer verildi. Beşiktaş ın oyuncusu olan serhat çetin ile ilgili bazı detaylar ise şöyle sıralanıyor:
“Serhat Çetin, (23 Şubat 1986, İstanbul) 1.97 boyunda ve 94 kilo olan, şutör gard ve kısa forvet pozisyonlarında oynayan Beşiktaşlı basketbolcu. 100’ün üzerinde ulusal maçta forma giyen Serhat Çetin, Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme bölümünde okumaktadır. Avrupa ikincisi olan Ümit Millî Basketbol Takımı’nda da görev almıştır. Basketbola Efes Pilsen’de başladı. 1995’ten 2003’e kadar Efes Pilsen altyapısında mücadele ettikten sonra 2004-05 sezonunda TBL takımlarından Tekelspor’a transfer oldu. Bir sezonu burada geçirdikten sonra 2005-06 sezonunda Galatasaray Cafe Crown forması giymişti. 2010-11 sezonu başında Beşiktaş’a transfer oldu. 2011-12 sezonu öncesinde takımdan kopma noktasına gelen Serhat Çetin, 2011-12 sezonunun kilit isimlerinden birisi oldu. Koç Ergin Ataman yönetimindeki Siyah Beyazlılar 3 kupalı tarihi bir sezon geçirdiler ve takımın en önemli Türk oyuncularından birisi de Serhat Çetin olmuştu.”