SPOR HABER: BAŞKAN ORMAN’A ZİYARET

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Bursa Valisi Şahabettin Harput’u makamında ziyaret etti. Bursa Valisi Şahabettin Harput’un makamında gerçekleşen ziyarette Beşiktaş ve Bursaspor taraftarlarının husumet içinde olması ile ilgili konuşuldu.

Ziyaret sırasında Beşiktaş ve Bursaspor taraftarlarının anlamsızca bir husumet içinde olduklarını belirten Başkan Fikret Orman, “Bursa sevdiğimiz bir kent. Eski dostluklarımız var. 10 binlerce Beşiktaş taraftarı var. Senelerdir anlamsızca süregelen taraftarların arasındaki husumetin de artık kalkması gerektiğini düşünüyorum. Görüntülerin spora yakışmadığını, sporu yöneten kişilerin de risk alıp, gerçek bir spor adamı gibi davranması gerektiğini düşünüyorum. Gerekli adımı atmak için gayret gösteriyoruz. Sözün ‘yeter’ noktalarına geldiğini düşünüyoruz. Çıkan olayların futbol ailesine zarar verdiğini düşünüyoruz” diye konuştu. Bursa Valisi Şahabettin Harput da sporun kardeşler arasında yapılan müsabakalar olduğunu anlattı ve şunları söyledi:
“Spor müsabakaları kardeşler arasında yapılan müsabakalardır. Biz Beşiktaş ile Bursaspor arasındaki ilişkilerin de böyle olmasını istiyoruz. Burada en büyük görev kulüp başkanlarına düşüyor.”
Ziyaretin sonunda Başkanımız Fikret Orman, Bursa Valisi Şahabettin Harput’a 16 sırt numaralı ve üzerinde ismi yazılı olan bir Beşiktaş forması hediye etti.