BEŞİKTAŞ IŞIL IŞIL!..

Kentli rengarenk sokak ve caddelerde yeni yıla girmeye hazırlanıyor. Beşiktaş’ta yeni yıl coşkusunu düzenlenecek olan organizasyonlarla birlikte yaşayacak. Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenecek olan yeni yıl partisi öncesinde her yer ışıl ışıl oldu. Beşiktaş’ta yeni yıl coşkusu Beşiktaş kentlisini bekliyor. Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenecek olan yeniyıl partisi Beşiktaş kentlisini sokağa dökecek. Öte yandan yapılan çalışmalar da neredeyse sona yaklaştı. Beşiktaş ışıl ışıl oldu. Beşiktaş Belediyesi yapmış olduğu aydınlatmalar ile ilgili olarak resmi internet sitesinden şu açıklamayı yaptı:
“Beşiktaş ışıl ışıl!
2012’yi uğurluyoruz. Önümüzde yeni bir yıl, tertemiz bir sayfa var. Geçtiğimiz yıl yaşadığımız üzüntüleri, olumsuzlukları geride bırakıyoruz. Hep birlikte dostluğun, kardeşliğin, mutluluğun ve sağlığın egemen olacağı bir 2013 kuracağız. Bunun ilk adımı olarak Beşiktaş kentini süsledik.
Meydanlarımızı, ana arterleri, caddeleri, sokakları ışıl ışıl yaptık.Artık gün sayıyoruz. Yılbaşı akşamı Ortaköy’de düzenleyeceğimiz yılbaşı partisine ve Feridun Düzağaç konserine hepinizi bekliyoruz. Mutlu yıllar Beşiktaş!..”