SON DAKİKA: BUNLAR NASIL OLDU?

NTV Spor’a canlı yayında röportaj veren Ricardo Quaresma, sezon başından bu yana devam eden sıkıntılar hakkında açıklamalarda bulundu. İşlerin bu noktaya geleceğini hiç tahmin edemediğini söyleyen Quaresma çektiği sıkıntılar hakkında şöyle konuştu:

“Sonuçta benim için çok sancılı bir dönem geçti. İşim olan futbolu son 6 ayda oynayamadım. Bunun verdiği bir psikolojik sıkıntı vardı. İşin daha da kötüsü, iyi olduğumu bildiğim ve takıma katkı yapabileceğimi düşündüğüm durumdayken takımdan uzak kaldım, antrenmanlara çıkamadım. Ben aslında olayların bu noktaya geleceğini düşünmemiştim. Maalesef bugün kontratımı karşılıklı olarak feshettik. Ama hayat devam ediyor; benim için, Beşiktaş için… Önümüze bakacağız.”

İplerin ilk olarak ne zaman koptuğu konusunda da yorum yapan Quaresma “Hocayla ilgili çok fazla şey söyleyemeyeceğim. Kendisini tanımadığım için birşey söyleyemem. Ama bana hocanın beni takımda görmek istemediği söylendi. Daha sonra da bu sıkıntılar yaşandı. Ne teknik ne de kişisel olarak tanışma imkanımız olmadı. Ama dediğim gibi, hayat devam ediyor. Hem Beşiktaş’ın hem de benim hayatımıza devam etmemiz gerek” dedi.

“İşlerin sona yaklaştığını sezon başında anlamıştım. Takımdan ayrı çalıştırılmaya başladım. Sebebin ne olduğunu bilmiyordum, para mıydı başka birşey miydi. Bu konuda görüşme yapmak istediğimi belirttim. Yönetimle biraraya geldikten sonra bana durumun böyle olduğunu ve sözleşmemi feshetmem için ne kadar istediğimi sordular. Bunu duyunca çok üzüldüm. Takımda artık istenmediğimi farkettim. takıma çok şey katabileceğimi düşünürken bu durumda kalınca istenmediğim yerde de duramazdım” dedi.