SON DAKİKA: ORDU:1 BEŞİKTAŞ 2

Beşiktaş, deplasmanda Orduspor ile saat: 19:00’de 19 Eylül Stadı’nda karşılaştı. Maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak olan Kara Kartal’ın parolası lider olmaktı ve maçı 2-1 kazandı.
BJK kulubu maçla ilgili detayları aynen şöyle aktardı:
‘Beşiktaşımız, Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında Orduspor’u deplasmanda 2-1 mağlup etti.
Ordu 19 Eylül Stadı’nda oynanan mücadele siyah-beyazlılarımızın vuruşuyla başladı. Maçın ilk dakikalarında, her iki takım da kontrollü bir oyun sergilediler. Takımımız, ilerleyen dakikalarda eşitliği bozmak için Orduspor kalesine yüklenmeye çalıştı. Karşılaşmanın 24. dakikasında rakibimiz, geliştirdiği kontra atakta Hasan Kabze’nin kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Orduspor’un golünden sonra ataklarını sıklaştıran ekibimiz, 34. dakikada İbrahim Toraman’ın ceza sahası içinde vurduğu top ağlarla buluşunca beraberliği yakaladı (1-1). İlk yarıda başka gol olmayınca takımlar soyunma odasına 1-1’lik eşitlikle gittiler.
Siyah-beyazlılarımız, ikinci yarıya baskılı bir oyunla başladı ve rakip kalede tehlikeli olmaya çalıştı. Takımımız, 54. dakikada Oğuzhan’ın ceza sahası önünden vurduğu sert şutun ağlarla buluşmasıyla karşılaşmada 2-1 öne geçti. Beşiktaşımız, ikinci golden sonra oyunu kendi yarı sahasında kabul etti ve kontra ataklarla üçüncü golü aradı. Rakibimiz zaman zaman geliştirdiği ataklarla kalemizde tehlike yaratmaya çalıştı. Savunmada çok dikkatli bir oyun sergileyen ekibimiz, Orduspor’u deplasmanda 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.’