BEŞİKTAŞ KENT: TİYATRO ZAMANI

BEŞİKTAŞ Belediyesi Akatlar Kültür Merkezi’nde birbirinden ilgi çekici oyunlar tiyatroseverleri ağırlıyor. Baş Belası adlı oyun, Kasım ayında sevenleriyle buluşacak. “Bozulan bir araba ve hiç tanımadığınız bir adam, hayatınızı ne kadar değiştirir?” Bu sorunun yanıtını Beşiktaş Belediyesi Akatlar Kültür Merkezi’ne gelenler keyifli bir şekilde alabilirsiniz.
Beşiktaş Belediyesi Akatlar Kültür Merkezi’nde Baş Belası adlı oyun, Kasım ayında sevenleriyle buluşacak. “Güzel bir eşiniz, iyi bir işiniz ve mutlu bir evliliğiniz var. Bozulan bir araba ve hiç tanımadığınız bir adam, hayatınızı ne kadar değiştirir?” Bu sorunun yanıtını Beşiktaş Belediyesi Akatlar Kültür Merkezi’ne gelenler keyifli bir şekilde alabilirsiniz. Eray Yasin Işık’ın yazdığını “Baş Belası” adlı oyun, Melih Cevdet Anday Sahnesi’nde tiyatroseverleri bekliyor. Göksel Kortay’ın yönetmenliğini yaptığı komik oyunda, tesadüfler, sorunlar, takıntılar konu ediliyor. 16 Kasım’da Akatlar Kültür Merkezi’nde tiyatroseverler ile buluşacak olan Baş Belası adlı oyun; geçtiğimiz sezon da ilgi odağı olmayı başarmıştı. Baş Belası adlı oyunun konusu özetle şöyle:
“Baş Belası, hayata bir süre kahkaha molası vermek isteyen tüm tiyatro severlerin ilgi ile izleyeceği bir komedi. Rauf orta yaşlı, evli ve işkolik bir adamdır. Karısı Jülide ile yaşadıkları ufak tefek problemlerle yüzleşmek üzereyken, hayatarına bozuk arabası ile Hulusi düşer. Evet, düşmek tam da Hulusi yi tanımlayan bir eylemdir. Hayat üniversitesinde doktorasını kadınlar üzerine yapmış olan Hulusi, bir tesadüf sonucu aynı gecede hem Jülide nin hem de Rauf un yatağında yakalanmıştır. Bakalım bu karmaşadan kurtulmaya çalışan Hulusi, dolayısıyla Rauf ile Jülide çiftinin başına neler gelmiş… Perde açılsın, ışıklar yansın ve tüm sorular Baş Belası’nda cevabını bulsun.”