BEŞİKTAŞ SPOR: ORMAN’DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman NTV’ye şu açıklamalarda bulundu: Beşiktaş’a kim zarar verdiyse karşılığını görecektir. Ben netice itibarı ile hakim savcı değilim. Sadece Yıldırım Demirören’e değil diğer yöneticilere ve amigo liderleri tarafından alınan senetler var, taraftarları dövmeye kalkanlar var herkesten hesap soracağız. Beşiktaş’a zarar verenler yapanın yanına kâr kalmayacak. Kimseden çekinmeden tavrımı ortaya koyarım.
Bilet parasını ödeyen herkes yerinde oturacak. Geçen sene 9 maçı kapanmış beşiktaş’ın koridorlar dolu diye ceza yenmiş. Sahaya atlayan çocuk var onmnu mahkemeye veriyoruz. Kapalı alt kombine 1800 kapalı üst 2000 bu sene kapalı alt 20000 üst 2200 olmuş Fenerbahçe’de 6950 Tl’ye kadar çıkıyor. Galatasaray’da da bizden yüksek. UEFA maçları vardı geçen sezon ortalam bir maç 90-100 TL. Rakiplerimize bakınca en ucuz biziz. Bazı alışkanlıklar vardı kombine almasın demiyoruz taraftarlarımıza. Ben Beşiktaş üzerinden rant sağlanmasını istemiyorum. İyi üslupla sorunu aşmak istiyoruz.

YENİ STAD
“Başbakanımız, Kültür Bakanı’mız, Spor Bakanı’mız bizimle ilgilendi. Bu senenin son sene olması için gayret ediyoruz.

BASKETTE SPONSOR
3 Temmuz’dan sonra spordan sponsorluklarda çıkış var. Beşiktaş’ta bir pazarlama ekibi yok. Şimdi oluşturuyoruz. Biz yeniden yapılanma değil yapılanma yapıyoruz.