BEŞİKTAŞ KENT: FIRSATI KAÇIRMA!..

BEŞİKTAŞ’TA rengarenk fotoğraf yarışması ilgililerini bekliyor. Yarışmaya katılmak için son günün 15 Kasım olduğu açıklanıyor. Fotoğraf sevdalıları haydi yarışmaya!.. Beşiktaş Belediyesi düzenlediği yarışması ile ilgili detayları şöyle aktarıyor:
“Atlas İstanbul ve Beşiktaş Belediyesi, İstanbul’un en güzel ilçelerinden birini konu alan bir fotoğraf yarışması düzenliyor. “Beşiktaş Rengârenk Fotoğraf Yarışması” amatör ve profesyonel bütün fotoğrafçıları ilçenin renklerini, güzelliklerini keşfetmeye çağırıyor. Beşiktaş İstanbul’un kültür, sanat ve eğitim merkezi. Bebek, Arnavutköy, Kuruçeşme ve Ortaköy’üyle Boğaziçi’nin en değerli bölgesi. Osmanlı İmparatorluğu’nun Batılılaşma döneminin simge yapıları Çırağan, Yıldız, Dolmabahçe sarayları ve Ihlamur Kasrı ile İstanbul’un tarih-kültür-mimarlık laboratuvarı. Sekiz üniversitenin ve on binlerce öğrencinin ev sahibi. İstanbul’un ekonomi ve iş dünyasının tercihi de Beşiktaş; gece nüfusu 200 bine yaklaşan ilçenin gündüz nüfusu 2 milyonu buluyor.
Beşiktaş farklı kültürlerden beslenen İstanbulluların bir arada yaşadığı, ürettiği, hayatı paylaştığı bir merkez. Kısaca Beşiktaş rengârenk! Yılda bir yayımlanan özel sayı Atlas İstanbul ve Beşiktaş Belediyesi, şimdi fotoğrafçılar için bu dünyanın kapılarını açıyor.”