BEŞİKTAŞ SPOR: KARTAL’A YENİ İSİM

TARAFTARLAR devre arasını bekliyor. Beşiktaş’ta Milan Jovanovic ismi geçiyor. Belçika’nın spor haberleri yapan ‘voetbalkrant’ internet sitesinde, Beşiktaş’ın Anderlecht’in Sırp golcüsüyle ciddi şekilde ilgilendiğini yazdı. Beşiktaş ikinci devreye daha iyi başlamak adına transfer arayışlarını sürdürmeye devam ediyor. Özellikle bu dönem yaşanan mali sıkıntılar ve Quaresma belirsizliği taraftarlar arasında tartışma yaratırken yeni transferinde kim olacağı merakla beklenir hale
geldi. Devre arasında hücum hattını güçlendirmesi beklenen Beşiktaş’ta Milan
Jovanovic sesleri yükseliyor. Belçika’nın spor haberleri yapan ‘voetbalkrant’ internet
sitesinde, Beşiktaş’ın Anderlecht’in Sırp golcüsüyle ciddi şekilde ilgilendiğini yazdı. Haberde, “Türk basınında da yer alan Jovanovic-Beşiktaş flörtü ciddiye biniyor.
Anderlecht, daha önce de Türk takımlarıyla alışverişte bulunmaya hazırdı. Ancak bir türlü ortak noktada anlaşma sağlanamadı. Hem Jovanoviç, hem de Anderlecht, ciddi bir öneri gelirse, teklifi değerlendirebilir. Ocak ayında bu transfer resmiyet kazanabilir” ifadesi kullanıldı. Yıldız oyuncunun, kulübüyle olan sözleşmesi 2013 yılının bitiminde sona erecek.